Menu

ELIS – automatické spracovanie dokladov

OMEGA Baliky Podpory

Objavte ELIS
v Balíkoch podpory

Poznáte to, faktúry prichádzajú v rôznych formátoch a často sa ručne nahadzujú. Dokonca aj tie elektronické. To zaberá veľa času a stojí peniaze. V KROSE robíme veci inak. Takto pred rokom začala nová éra spracovania účtovných dokladov pomocou umelej inteligencie – ELIS. 

Rok s ELIS 

Už rok vám uľahčuje prácu aplikácia, ktorá pomocou umelej inteligencie rozpozná a vyťaží údaje z faktúr a dáta pošle rovno do účtovného softvéru. Volá sa ELIS a zrodila sa v pražskej technologickej firme ROSSUM.

Čo je to vyťažovanie?

Vyťažovanie údajov z dokumentov je proces, ktorým z dokumentu vytiahneme podstatné údaje. Pri faktúre to môže byť jej číslo, splatnosť, názov dodávateľa, číslo účtu, variabilný symbol a suma.

Ako to funguje?

Je to jednoduché. Stačí sa zaregistrovať v OMEGE a aplikácia vám vygeneruje e-mailové konto, na ktoré budete posielať faktúry v PDF. Ak nemáte doklady v elektronickej podobe, stačí ich odfotiť mobilom alebo naskenovať. ELIS na pozadí údaje z dokladov automaticky rozpozná a naimportuje do OMEGY.

Aplikácia si poradí so širokou škálou faktúr. A keď nejaký doklad nezvládne hneď, umelá inteligencia sa postará o to, aby sa ho doučila. ELIS sa dohovorí niekoľkými jazykmi. Okrem slovenčiny zvládne aj čestinu, angličtinu, nemčinu či francúzštinu.

Aktualizácia

Stiahnite si najnovšiu verziu OMEGY.

Registrácia

Zaregistrujte sa v programe.

E-mail

Vygenerujeme vám e-mailovú adresu, na ktorú budete posielať doklady.

Faktúry

Pošlete faktúry.

Vyťaženie údajov

ELIS rozpozná a vyťaží údaje z faktúr.

Stiahnutie dokladov

Jedným klikom stiahnete doklady do OMEGY aj s originálom faktúry.

Láska na prvú faktúru

Ešte ste ju nevyskúšali? ELIS si rýchlo zamilujete. Vďaka automatickému spracovaniu dokladov, ktorá dá navždy stopku ručnému prepisovaniu, ušetríte kopec času aj nákladov. Už sa vám nestane, že sa pomýlite v čísle kontrolného výkazu alebo pri zadávaní iných údajov.

Po naimportovaní dát do OMEGY uvidíte priamo v doklade aj originálny dokument, podľa ktorého si jednoducho spustíte doúčtovanie. A to nie je všetko. ELIS vám vytvorí prehľadnú digitálnu zálohu dokumentov. Keď si potrebujete overiť údaje, nemusíte strácať čas hľadaním dokladov v šanónoch. Skontrolujete si ich priamo v OMEGE.

Poďme spoločne ešte ďalej

Umelá inteligencia a najnovšie technológie prenikajú naplno aj do účtovníctva. Digitalizácia a automatizácia spracovania faktúr ušetrí veľkú porciu času. V KROSE o tom vieme. A preto už od letnej verzie programu OMEGA bude účtovanie vďaka novej funkcii Rozúčtovanie dokladov ešte jednoduchšie. Buďte toho súčasťou. Tvorte s nami budúcnosť účtovníctva. 

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty