Menu

Legislatívny časopis KROS NEWS už čoskoro

KROS NEWS

Objavte KROS NEWS
v nových Balíkoch podpory

Neuveriteľné sa stalo skutočným a KROS vydáva svoj vlastný elektronický časopis. A keby len jeden. Už v júni sa môžete tešiť na premiérové čísla hneď troch vydaní dvojmesačníka KROS NEWS, osobitne pre programy ALFA plus, OLYMP a OMEGA.

Čo KROS NEWS prináša?

Rýchly pohľad do legislatívy

Zmapuje najdôležitejšie zmeny v zákonoch s vplyvom na účtovníctvo a mzdy.

i

Bohatý výber tém

Venuje sa témam ako daň z príjmov, DPH, či postupom účtovania pri programoch ALFA plus a OMEGA a výpočtu miezd, pracovnému právu, odvodom i personalistike pri OLYMPE.

Z

Všetko pre zjednodušenie práce

Nájdete v ňom odborné články s praktickými príkladmi, metodické usmernenia, ako aj rady a tipy na prácu v programe.

Prečo časopis vznikol?

Lebo vás máme radi a chceme vám čo najviac uľahčiť prácu. Často od vás počúvame, ako je pre vás dôležité môcť sa spoľahnúť na legislatívu zapracovanú v našich programoch. Obľube sa tešia aj infosprávy, kde vás informujeme o zmenách v zákonoch a nových funkciách, či rôzne vzdelávacie aktivity z dielne KROS Academy. Všetko, čo je pre vás dôležité, sa stále točí okolo legislatívy. Mnohých z vás sme preto oslovili a pýtali sa, čím by sme vám ešte vedeli pomôcť. Z vašich odpovedí jednoznačne vyplynula potreba vytvoriť niečo, čo zhrnie dôležité zmeny v zákonoch i novinky v programe na jednom mieste. A tak vznikol KROS NEWS.

Kto môže KROS NEWS získať?

Každý používateľ ALFY plus, OMEGY alebo OLYMPU, ktorý má platný Balík podpory ŠTANDARD alebo PRÉMIUM. Že ste veľká firma a máte platné Balíky podpory ŠTANDARD alebo PRÉMIUM ku všetkým trom programom? Výborne. Získate teda tri unikátne časopisy, pretože pre každý program pripravujeme časopis osobitne. Pozrite si, čo ďalšie v sebe Balíky podpory ukrývajú.

Čo sa dočítate v prvom čísle?

Svetom podnikania aktuálne rezonuje eKasa. Rozpracovanie tejto témy preto nebude chýbať ani v pilotnom vydaní časopisu pre používateľov ALFY plus a OMEGY. V KROS NEWS pre ALFU plus rozoberieme aj auto v podnikaní z pohľadu dane z príjmov, či stavebné práce na Slovensku a v EÚ z pohľadu DPH. Predĺžili ste si lehotu na podanie daňového priznania právnických osôb? Vo vydaní KROS NEWS pre OMEGU zistíte, ako vyrovnať preddavky v správnej výške. Nájdete v ňom aj článok o opravných dokladoch vo výkazoch DPH. V KROS NEWS pre používateľov OLYMPU si zas dôkladne posvietime na dohody. Poradíme vám, kedy ktorú dohodu použiť, ako uzatvárať dohody s uchádzačmi o zamestnanie a zameriame sa aj na hmotnú zodpovednosť dohodárov.

Je to pre nás výzva, ale tešíme sa na ňu!

Vytvorili sme redakčnú radu, v čele ktorej stojí šéfredaktorka Gabika Trpišová. Na článkoch sa podieľajú naše ostrieľané legislatívne analytičky aj konzultantky pre čo najlepšie prepojenie legislatívy s praxou. V prípade vybraných tém neváhame osloviť aj externých spolupracovníkov z radov daňových poradcov. Veríme, že naše nadšenie a radosť z tvorby časopisu sa pretaví do vašej spokojnosti a že vďaka novému časopisu vám pôjde práca ešte viac od ruky.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty