Menu

Povedz, čo máš na jazyku alebo ako na spätnú väzbu predurčenú na úspech

2. február  – pre niekoho nevýznamný deň. Pre nás deň plný inšpirácií, poznatkov, spokojnosti, pohody. Prečo? Pretože nás zaujala spätná väzba, pretože bol priestor a chuť, pretože sme chceli spojiť pár výborných ľudí a posunúť spoločné know how za bežnú hranicu. Bol to deň spätnej väzby. Inak povedané, usporiadali sme ďalší agilný meetup na tému „Spätná väzba“. Čo sa na meetupe rozoberalo?

Dávanie spätnej väzby

Dávať a prijímať spätnú väzbu nie je jednoduché. No v tejto dobe je to čoraz žiadanejšie. Pýtate sa, prečo do tohto nepohodlia ísť? A prečo nie? Nie ste ten človek z veľkého davu, ktorý sa chce niekde posunúť? Nechcete sa naučiť nové veci? Poučiť sa z chýb a robiť veci inak? Ak odpovedáte na moju otázku áno, čítajte ďalej. Ak nie, čítajte tiež, niečo nové sa dozviete.

Zlepšovanie tímu vďaka spätnej väzbe. Utópia či realita?

Na meetupe sme sa venovali rozvoju tímov pomocou spätnej väzby. U nás to rozbehla kniha „Radikálna otvorenosť“. Bol to pre nás stimul hovoriť o veciach jasnejšie a častejšie. Čítali ste ju?

Je jednoduché hovoriť svoje chmáry kade-tade. Povedať ich však na správnom mieste, tej správnej osobe, býva niekedy ťažké. Ak sa predsa len rozhodnete do toho ísť, neoľutujete. Ako to urobiť, aby boli všetci spokojní? Ako začať? Za nás ten naj začiatok je pustiť sa do čítania tejto knihy.

A čo bolo ďalej…ako zlepšiť spätnú väzbu?

Aby sme sa nerozpisovali o veciach, ktoré sú už dávno dané a vypovedané, kliknite si na odkaz nižšie. Vypočujte si to naj, ako so spätnou väzbou v tímoch či u jednotlivcov nakladať. Zistite, čo funguje a čo vie pomôcť. Pripravte sa na kolegu Peťa Belicu, chalošov z RainFellows a úžasnú Maťku z DEVELORu. Ich pohľady a skúsenosti so spätnou väzbou vás určite uchvátia.
Týmto chceme aj poďakovať úžasným speakrom, či už Peťovi, Radkovi, Palovi i Maťke. Boli ste skvelí. Teším sa, keď sa opäť stretneme.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty