Menu

ALFA plus 13.00.00

Top novinky verzie 13.00.00

>

Legislatívna zmena DPFO (od verzie 13.00)

V programe je zapracované Daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby typ A a typ B pre rok 2021, ktoré môžete vyplniť a vytlačiť.

>

Daňové priznanie k dani z motorových vozidiel (od verzie 13.00)

Aktualizovali sme Daňové priznanie k dani z motorových vozidiel pre rok 2021. Daňové priznanie môžete jednoducho vytlačiť, vyexportovať a podať elektronicky.

>

Overenie bankového účtu (od verzie 13.00)

Vytvorili sme funkciu overenia bankového účtu platiteľa DPH. Jedným klikom overíte, či partner oznámil bankový účet, ktorý používa na podnikanie.

>

Import faktúr a zálohových faktúr z KROS Fakturácie (od verzie 12.70)

Vystavujete doklady v aplikácii KROS Fakturácia? Do účtovníctva si ich jednoducho stiahnite a nemusíte ich prepisovať ručne. Stiahnuté faktúry, dobropisy a predfaktúry budete mať k dispozícii v evidencii pohľadávok.

>

Import bločkov z KROS Fakturácie (od verzie 12.60)

Bločky do ALFY plus zaúčtujete rýchlo pomocou QR kódu. Údaje z bločkov načítate v aplikácii KROS Fakturácia a do peňažného denníka si ich len jednoducho stiahnete. Zároveň si tak vytvárate vlastný elektronický archív dokladov.

Ostatné novinky verzie 13.00.00

  • V programe je zapracované Daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby typ A a typ B pre rok 2021, ktoré môžete vyplniť a vytlačiť.
  • Aktualizovali sme Daňové priznanie k dani z motorových vozidiel pre rok 2021. Daňové priznanie môžete jednoducho vytlačiť, vyexportovať a podať elektronicky.
  • Vytvorili sme funkciu overenia bankového účtu platiteľa DPH. Jedným klikom overíte, či partner oznámil bankový účet, ktorý používa na podnikanie.
  • Aplikácia eDane vydala novú aktualizáciu. Link s novou verziou sme zapracovali do programu a naďalej tak môžete používať priame exporty do eDaní.
  • Do daňovej a odvodovej kalkulačky sme zapracovali nové životné minimum, novú zvýšenú minimálnu a priemernú mzdu platnú pre rok 2022. Daňovú povinnosť, predpokladané sociálne a zdravotné náklady si môžete vďaka odvodovej kalkulačke ľahko vypočítať.
Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty