Menu

BIM konferencia je úspešne za nami

Pred pár dňami sa konala 5. národná BIM konferencia, na ktorej sme nemohli chýbať ani my, Krosáci. Spoločne s odbornou verejnosťou sme si vymenili poznatky z oblasti digitálneho stavebníctva, hľadali sme odpovede na otázky, kam sa posunulo projektovanie v BIM na Slovensku a zdieľali sme svoje skúsenosti s využívaním BIM nástrojov.

Sme BIM pozitívni

Myšlienky digitálneho stavebníctva sme na konferencii šírili nielen počas networkingu s jednotlivými účastníkmi. Do bohatého programu sme prispeli zaujímavou prednáškou o využití modelu pri oceňovaní v podaní architekta stavebného programu CENKROS 4, Milana Mrázeka. Workshop, na ktorom sme si posvietili na vykazovanie výmer pre rozpočet, si zas pre účastníkov pripravil krosácky analytik Adam Pribela. Oba príspevky sa stretli s pozitívnou spätnou väzbou a vyvolali záujem účastníkov, ktorí sa u nás následne pristavili na kus reči.

Aj CENKROS 4 je naladený na digitálnu vlnu BIM

Každý chce stavať rýchlo a kvalitne. S efektívnou organizáciou a komunikáciou počas celého životného cyklu stavby to ide jednoduchšie. Aj preto sme ako prví na Slovensku prepojili stavebný softvér CENKROS 4 na oceňovanie a riadenie stavieb s BIM. S radosťou vám predstavujeme platformu KROSbuild, ktorá podporuje digitalizáciu stavebníctva. Zoznámte sa s ňou v krátkom videu.

Digitalizácia stavebníctva prináša revolučné zmeny do tohto odvetvia a v KROSE sme hrdí na to, že sme toho súčasťou. S vývojom pokračujeme ďalej, sledujte nás. Máte sa na čo tešiť.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty