Menu

Ďakujeme za vašu účasť na Legislatívnej TOUR

Tento rok bol pre každého z nás neštandardný. Bol plný výziev, či už pracovných, osobných, legislatívnych, ale aj tých každodenných. Tí, ktorí ste s nami už nejaký čas viete, že každoročne pre vás organizujeme školenia k uzávierke, daňovým priznaniam, ročným zúčtovaniam a legislatívnym zmenám, ktoré nás čakajú.

Tento rok to však nebolo možné. Preto sme sa v KROSE zamysleli, čo by sme pre vás urobili, aby sme vám mohli odovzdať všetky dôležité informácie. Dali sme si obrovskú výzvu. Výsledkom je naša online Legislatívna TOUR.

Odštartovali sme ju spoločne prvou zimnou online konferenciou Uzávierka účtovníctva a novinky v legislatíve, ktorú máme úspešne za sebou. Ďakujeme vám, že ste sa stali súčasťou našej legislatívnej TOUR aj za vaše pozitívne ohlasy, ktoré nás veľmi potešili. Byť tu pre vás a vedieť, že to má zmysel, je pre nás to najdôležitejšie.

“Výborne a prehľadne spracované materiály, vysvetlenia paragrafov na príkladoch.”

Katarína M.

Vaše všetky školenia sú na vysokej úrovni, odporúčam každému. Páči sa mi celý priebeh školenia, sú jednoznačne prínosné.”

Andrea G.

“Za vypracované materiály a výborné vysvetlenie danej problematiky.”

Katarína B.

“Pochvala za spôsob výkladu jednotlivých tém – zrozumiteľné aj pre nás “bežných” účtovníkov.”

Janka D.

Záznamy z konferencie

Aby vám žiadna dôležitá informácia  neušla, všetko sme pre vás zaznamenali. V nasledujúcich dňoch budete mať k dispozícii záznam z konferencie, ktorý si budete môcť kedykoľvek znova prehrať. Pre tých, ktorí to nestihli máme tiež prekvapenie. Už čoskoro si budete môcť zakúpiť celý záznam z konferencie.

Zo všetkých vyplnených dotazníkov sme vyžrebovali jedného z vás, ktorý získa vstupenku na februárovú online konferenciu Daňové priznanie právnických osôb aj s daňovou poradkyňou. Gratulujeme pani p*********@hotmail.com.

Legislatívna TOUR pokračuje ročným zúčtovaním

Tešíme sa na vás všetkých opäť v januári, kde si na online konferencii Legislatívne zmeny v mzdách a ročné zúčtovanie prídu na svoje všetci mzdári. Prinesieme vám prehľad zmien platných od 1. januára a vysvetlíme, aké miesto bude mať v živote mzdára známe podnikateľské kilečko.

Vo februári vás radi privítame na konferencii, kde sa budeme venovať Daňovému priznaniu právnických osôb aj s daňovou poradkyňou a aktualitám z oblasti legislatívy. Povieme vám aj to, ako správne vyplniť Daňové priznanie právnických osôb v programe OMEGA a s pani audítorkou sa pozrieme aj na výsledok hospodárenia.

Ďakujeme, že ste boli s nami pri tom. Prajeme Vám príjemné Vianoce v kruhu blízkych a úspešný štart do nového roka 2021.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty