Menu

KROS Projekty: Februárové novinky v appke

Pozrite si, aké vylepšenia sme pre vás pripravili v appke KROS Projekty a spríjemnite si prácu. 

Jednoduchšie vytváranie plánu projektu

Pri vytváraní plánu projektu pridáte ďalšiu úlohu alebo skupinu úloh jednoduchšie – stlačením klávesy Enter pri písaní názvu. Nová úloha alebo skupina sa pridá pod tú aktuálnu.

Klikom na názov existujúcej úlohy alebo skupiny otvoríte jej detail. Dvojklikom na názov alebo kliknutím na ceruzku vedľa neho vám ho appka umožní zmeniť. Keď budete s novým názvom spokojní, kliknite mimo editačného políčka. Appka sa už postará o uloženie zmien.

Úprava dizajnu dokončených úloh a skupín

Dokončené úlohy a skupiny úloh sú odlíšené sivou farbou textu. To preto, aby zbytočne nepútali vašu pozornosť. Túto zmenu uvidíte v Pláne projektu aj v časti Úlohy. Skupina úloh je dokončená, ak sú dokončené všetky jej úlohy.

Názov projektu v časomere

Ak si meriate čas na úlohe, v hlavičke appky sa vám zobrazuje časomer. Odteraz je v ňom aj názov projektu pre lepšiu orientáciu – pomôže vám, ak máte rovnaké názvy úloh vo viacerých projektoch. Názov projektu sa zobrazí po nadídení myšou na časomer.

Zadávanie času priamo na úlohe

Ak vám viac vyhovuje ručné zadávanie času namiesto merania časomerom, môžete tak urobiť priamo v detaile úlohy. Kliknutím na tlačidlo pri celkovom odpracovanom čase otvoríte okno na pridanie odpracovaných hodín. Ak potrebujete, môžete v otvorenom okne zmeniť deň, ktorému patrí odpracovaný čas.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty