Menu

Výnimočný Online festival vzdelávania v novom šate

Online festival vzdelávania odštartuje svoj 4. ročník. Tri roky ste nás mohli sledovať len na monitoroch svojich počítačov a my sme vás videli len pod ikonkami mien na obrazovke v aplikácii. Tento rok pripravujeme niečo špeciálne. Opäť sa stretneme tvárou v tvár. Tešíte sa?

Kedy a kde?

Online festival vzdelávania bude prebiehať od 15. do 17. mája. Všetky tri dni pre vás budeme vysielať online live stream. Prihlásiť sa naň môžete zadarmo. Posledný deň, 17. mája, však budeme aj naživo v Novej synagóge v Žiline.

Konečne sa uvidíme

Za posledné 3 roky sme si zvykli na to, že pracovné stretnutia či školenia sa preniesli do online sveta. Je čas sa s týmto zabehnutým stereotypom rozlúčiť. 17. mája sa uvidíme naživo v priestoroch Novej synagógy v Žiline. Za symbolické vstupné 5 € si užijete krásne priestory synagógy, dobrú kávu a catering, ale najmä osobné stretnutie s kolegami z fachu, profíkmi z praxe a zaujímavými rečníkmi. Počet miest je limitovaný, preto sa prihláste čo najskôr.

Na svoje si príde každý

Tešiť sa môžete na témy, v ktorých sa nájde mzdár, účtovník, freelacer, podnikateľ či stavbár. Nezabudli sme ani na zaujímavé diskusie s odborníkmi z praxe. Jednoducho, to svoje u nás nájde každý.

Z prvého dňa pre vás vyberáme témy ako Digitalizácia účtovníctva v praxi, Mzdové príplatky od 1. 6. 2023 či Ako na DPH v ALFE plus. Druhý deň sa môžete tešiť napríklad na stavbársku tému Spracovanie výmer z projektovej dokumentácie, DPH-čku v praktických príkladoch či to Ako zautomatizovať obchodný proces.

Tretí deň bude patriť diskusiám. Dozviete sa, či je možné uspieť bez online marketingu, kedy si môžete pri nákupe zo zahraničia odpočítať DPH. Pozrieme sa aj na Digitalizáciu v podnikaní či know-how úspešných firiem. Posledná diskusia bude patriť mnohokrát skloňovanému daňovému bonusu.

Neváhajte a prihláste sa ešte dnes.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty