Menu

Aký bol Online festival vzdelávania 2023

Online festival vzdelávania je za nami. Tak dlho sme sa naň tešili, pripravovali program plný hodnotných informácií a tak rýchlo ubehol. Nestihli ste sledovať online alebo prísť osobne? Nezúfajte, už teraz pre vás striháme záznamy jednotlivých tém. Obzrite sa s nami, aký bol festival tento rok.

Výnimočný ročník

Pre nás určite. Po trojročnej prestávke sme sa opäť stretli aj naživo. Pandémia nás istý čas držala len v online priestore. Niektorí si na to zvykli, iní sa na kontakt s ostatnými kolegami tešili. To bol aj náš prípad. A keďže sme chceli vyhovieť obom skupinám, rozhodli sme sa štvrtý ročník festivalu urobiť ako hybrid. Celé tri dni sme vysielali online prenos a posledný tretí deň ste mali možnosť zažiť festivalovú atmosféru aj osobne v Novej synagóge v Žiline.

Má to zmysel

Sledovanosť hovorí za všetko. Celý festival si pozrelo úctyhodných 5 000 ľudí. Je to pre nás znamenie, že to čo robíme, robíme dobre a ženie nás to vpred. K najsledovanejším témam patrili mzdové príplatky od júna, ktoré si pozrelo takmer 600 z vás. Zahanbiť sa nenechali ani stavbári. To, ako si môžu zjednodušiť spracovanie výmer z projektovej dokumentácie sledovalo skoro 400 divákov.

Networking nesklamal

17. mája Nová synagóga v Žiline ožila vďaka partnerom festivalu, podnetným hosťom, no najmä vďaka vám, našim zákazníkom. Do synagógy vás určite prilákali zaujímavé diskusie, možnosť dozvedieť sa viac z podnikateľského prostredia, rozhodiť siete, podebatovať s kolegami z praxe, zdieľať svoje problémy a pokúsiť sa nájsť riešenie. K tomu charizmatické priestory synagógy, skvelá káva a občerstvenie. Ďakujeme našim partnerom, že sme toto všetko mohli spolu zažiť. Na festivale s nami spolupracovali FINGERA, Shoptet, ÚčtujPohodlne, Dane a účtovníctvo, FiskalPRO, Poradca podnikateľa, Barta, Suma Consulting, E&Y, Dognet, Ecommerce Bridge, Slovensko.Digital, SAF, Podnikajte.sk.

Aké sú vaše dojmy?

Ďakujeme, že ste sa s nami stretli aj osobne a pomohli nám vytvoriť v synagóge nezabudnuteľnú atmosféru. Pozrite si, aké boli reakcie hostí hneď po festivale. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník, a vy?

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty