Menu

ALFA plus 10.00.00

Top novinky verzie 10.00.00

>

Daňová a odvodová kalkulačka (od verzie 10.00)

Daňovú povinnosť a predpokladané zdravotné a sociálne odvody si môžete ľahko vypočítať v aktualizovanej daňovej a odvodovej kalkulačke. Odvodová kalkulačka počíta s novým platným životným minimom, zvýšenou minimálnou mzdou a priemernou mzdou.
>

Daňové priznanie k dani z motorových vozidiel za rok 2018 (od verzie 10.00)

Pre rok 2018 sme aktualizovali Daňové priznanie k dani z motorových vozidiel. V daňovom priznaní program automaticky vypočíta daň a výšku predpokladanej dane na základe dátumu prvej evidencie vozidla. Daňové priznanie môžete jednoducho vyexportovať a podať elektronicky.
>

Prenos daňovej povinnosti a iná sadzba DPH (od verzie 9.30)

Evidujete záväzky s tuzemským prenosom daňovej povinnosti a inou sadzbou DPH? V novej verzii zaevidujete takýto typ záväzku použitím nového typu dokladu Prenos daňovej povinnosti a iná sadzba DPH.

Ostatné novinky verzie 10.00.00

  • Daňovú povinnosť a predpokladané zdravotné a sociálne odvody si môžete ľahko vypočítať v aktualizovanej daňovej a odvodovej kalkulačke. Odvodová kalkulačka počíta s novým platným životným minimom, zvýšenou minimálnou mzdou a priemernou mzdou.
  • Pre rok 2018 sme aktualizovali Daňové priznanie k dani z motorových vozidiel. V daňovom priznaní program automaticky vypočíta daň a výšku predpokladanej dane na základe dátumu prvej evidencie vozidla. Daňové priznanie môžete jednoducho vyexportovať a podať elektronicky.
  • Uzávierku jázd môžete vytvoriť už aj v zostave Štart.
  • Opravili sme chybu, keď program pri opakovanom vstupe do príjemky/výdajky a zadaní položky do poľa „Hľadaj“ automaticky neoznačil vyhľadanú skladovú kartu.
  • Program pri opakovanom vstupe do výdajky nepočítal so zľavou zadanou na partnerovi. Uvedenú chybu sme opravili.
  • Vo vyraďovacom protokole dlhodobého majetku program nesprávne zobrazoval daňovú a účtovnú zostatkovú cenu a to v prípade, ak bolo pri majetku zaúčtované zníženie ceny. Uvedenú chybu sme opravili.
Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty