Menu

ALFA plus 15.00.00

Top novinky verzie 15.00.00

>

Tlačivo DPMV (od verzie 15.00)

S aktuálnou verziou programu vytvoríte a vyexportujete daňové priznanie z motorových vozidiel za rok 2023.

>

Príznak „Neplatič“ v číselníku Partnerov (od verzie 15.00)

V evidenciách faktúr, preddavkových faktúr, dodacích listov či vo výdajkách vás bude program upozorňovať na neplatičov. Príznak „Neplatič“ si jednoducho nastavíte v číselníku Partnerov.

>

Prehľad o TOP partneroch (od verzie 15.00)

Nová tlačová zostava TOP odberatelia/dodávatelia vám poskytne rýchly prehľad o partneroch, s ktorými obchodujete najviac.

>

Daňová a odvodová kalkulačka 2024 (od verzie 15.00)

Daňovú a odvodovú kalkulačku nájdete aktualizovanú už pre nový účtovný rok. V súlade s legislatívou bola upravená priemerná a minimálna mzda, životné minimum či zdravotné a sociálne odvody.

>

Importy z KROS Digitálnej kancelárie (od verzie 15.00)

Od novej verzie si z aplikácie KROS Digitálna kancelária naimportujete aj odoslané faktúry do evidencie pohľadávok. Dopracovali sme importy dokladov (pohľadávok a záväzkov) v cudzej mene.
Po novom môžete import bankových výpisov realizovať nielen pomocou SEPA XML ale aj importom bankových pohybov z KROS Digitálnej kancelárie.

Ostatné novinky verzie 15.00.00

  • V číselníku pokladníc na konkrétnej pokladnici viete nastaviť režim práce, kedy môže ísť pokladnica do mínusu. Následne vás program na to pri účtovaní upozorní.
  • Pri importe dokladov z KROS Digitálnej kancelárie sme podporili aj sťahovanie IBANU do evidencie záväzkov.
  • Povolili sme zadávanie duplicitných značiek EČV do číselníka vozidiel z dôvodu umožnenia prenášať EČV z jedného motorového vozidla na druhé. Duplicitne použitá značka pre dve rozličné vozidlá sa automaticky doplní do daňového priznania motorových vozidiel.
  • Opravili sme chybu so skrytými sekundami na dokladoch v Peňažnom denníku.
  • Opravili sme tlačovú zostavu kontrolného výkazu, ktorý nezobrazoval oddiel C1 v prípade, že bol prázdny.
Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty