Menu

OMEGA 27.00.00

Top novinky verzie 27.00.00

>

Daň z motorových vozidiel

Keďže sa zmenil systém evidencie vozidiel v SR, bolo potrebné prispôsobiť tlačivo kvôli správnemu prepočtu dane.

>

Daň z príjmov právnických osôb 2023

Rovnako je to aj v prípade dani z príjmov právnických osôb. Aj keď na pohľad bežný užívateľ zmeny nenájde, nám neujde ani najmenší detail, preto vám prinášame aktuálne tlačivo, poučenie pre vyplnenie a potvrdenie o podaní.

 

>

Hromadná úhrada dokladov

Platíte viacero faktúr jednou platbou?  Prinášame vám jednoduchšie účtovanie. Zapracovali sme hromadnú úhradu dokladov v rámci jedného pohybu. Takúto úhradu nájdete priamo v okruhu bankových výpisov alebo pokladničných dokladov. Stačí vybrať správne doklady, hromadne preniesť a všetko ostatné zaúčtuje OMEGA za vás.

 

>

Faktúry v cudzej mene z KROS Digitálnej kancelárie

V novej verzii je možné sťahovať došlé alebo odoslané faktúry do účtovníctva aj v cudzej mene. Doplnené budú aj kurzy a prepočet na eurá podľa dátumov uvedených na doklade, ak je stiahnutý kurzový lístok.

 

Ostatné novinky verzie 27.00.00

Zapracovali sme možnosť opravy okruhu po stiahnutí dokladu z KROS Digitálnej kancelárie. Okruh je možné zmeniť na už stiahnutých dokladoch aj na nových.

Pre používateľov KROS Fakturácie sme zapracovali opakované sťahovanie príloh vrátane automatickej aktualizácie príloh a údajov v digitálnom archíve.

Upravili sme odosielanie dokladov mailom v niektorých špecifických prípadoch.  

 

 

Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty