Menu

ALFA plus 8.90.00

Top novinky verzie 8.90.00

>

Daňové priznanie k dani z motorových vozidiel za rok 2017 (od verzie 8.90)

Aktualizovali sme tlačivo daňového priznania k dani z MV za rok 2017. Daňové priznanie môžete jednoducho vyexportovať a podať elektronicky cez aplikáciu eDANE.

>

Automatický výpočet predpokladanej dane za vozidlo (od verzie 8.90)

Predpokladanú daň za vozidlo vypočíta program za Vás. Vypočítaný vek vozidla a sadzbu dane si môžete skontrolovať v prehľadnom postupe výpočtu.
>

Sumárny doklad (od verzie 8.50)

Bežné nákupy ako PHL, či kancelárske potreby môžete zlúčiť a na konci mesiaca zaúčtovať do jedného sumárneho dokladu. Ušetríte počet zápisov v peňažnom denníku a zároveň čas pri účtovaní každého bločku o nákupe samostatne.
>

Zvýšenie paušálnych výdavkov (od verzie 8.50)

Od 01.01.2017 je možné uplatniť paušálne výdavky vo výške 60 % z príjmov. Sumu výdavkov a výšku predpokladanej dane zistíte z predbežného výpočtu dane z príjmov alebo z tlačovej zostavy.

Ostatné novinky verzie 8.90.00

  • Aktualizovali sme tlačivo daňového priznania k dani z MV za rok 2017. Daňové priznanie môžete jednoducho vyexportovať a podať elektronicky cez aplikáciu eDANE.
  • Predpokladanú daň za vozidlo vypočíta program za Vás. Vypočítaný vek vozidla a sadzbu dane si môžete skontrolovať v prehľadnom postupe výpočtu.
Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty