Menu

ALFA plus 9.00.00

Top novinky verzie 9.00.00

>

Daňová a odvodová kalkulačka (od verzie 9.00)

Ak aj Vy každý rok zložito vypočítavate, akú sumu odvodov budete platiť v ďalšom roku, máme pre Vás riešenie. Odvodová kalkulačka predpokladané odvody vypočíta za Vás.
>

Vzájomný zápočet dokladov (od verzie 9.00)

Ručné účtovanie zápočtu je minulosťou. Program interné doklady do peňažného denníka zaúčtuje za Vás a Vy už len vytlačíte Dohodu o vzájomnom započítaní dokladov.
>

Daňové priznanie k dani z motorových vozidiel za rok 2017 (od verzie 8.90)

Aktualizovali sme tlačivo daňového priznania k dani z MV za rok 2017. Daňové priznanie môžete jednoducho vyexportovať a podať elektronicky cez aplikáciu eDANE.
>

Automatický výpočet predpokladanej dane za vozidlo (od verzie 8.90)

Predpokladanú daň za vozidlo vypočíta program za Vás. Vypočítaný vek vozidla a sadzbu dane si môžete skontrolovať v prehľadnom postupe výpočtu.

Ostatné novinky verzie 9.00.00

  • Vypočítať a uviesť sumy zaplatených odvodov v daňovom priznaní nie je vôbec jednoduché. Využite nové analytické členenia a program odvody spočíta a doplní do správnych riadkov v daňovom priznaní.
  • Ak aj Vy každý rok zložito vypočítavate, akú sumu odvodov budete platiť v ďalšom roku, máme pre Vás riešenie. Odvodová kalkulačka predpokladané odvody vypočíta za Vás.
  • Ručné účtovanie zápočtu je minulosťou. Program interné doklady do peňažného denníka zaúčtuje za Vás a Vy už len vytlačíte Dohodu o vzájomnom započítaní dokladov.
Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty