Menu

Automatické pridávanie povinných príplatkov v novej verzii OLYMPU 20.00

V novoročnej verzii OLYMPU sme pre vás opäť pripravili niekoľko užitočných noviniek.

Automatické pridávanie povinných príplatkov

Pridávanie príplatkov za odpracované soboty, nedele a sviatky je teraz ešte jednoduchšie. Program ich pridá do mzdy automaticky podľa označených dní v základnej zložke mzdy.

Zmeny v daňových a mzdových veličinách a príspevok na športovú činnosť dieťaťa

V OLYMPE vás čakajú aktualizované maximálne vymeriavacie základy, nová výška minimálnej mzdy a ďalšie upravené veličiny platné pre rok 2020. Pripravili sme aj novú zložku mzdy na príspevok na športovú činnosť dieťaťa.

Stiahnuť novú verziu 20.00

Vynovená služba eDôvera

Prácu vám uľahčí nová automatická kontrola zníženej sadzby poistného pri zmene zdravotného obmedzenia zamestnanca, ako aj odosielanie výkazu platiteľa dividend.

Ročné zúčtovanie dane 2019

Aj tento rok s nami náročné obdobie RZD zvládnete bez stresov. Spoľahnúť sa môžete na aktualizované veličiny k RZD a všetky potrebné dokumenty a tlačivá. V programe budú pribúdať postupne, ako budú schválené príslušnými inštitúciami.

Vyššia základná výmera dovolenky

Od 1. januára 2020 sa zvyšuje nárok na dovolenku pre zamestnancov do 33 rokov starajúcich sa o dieťa.

Ako získate novú verziu?

Novú verziu OLYMPU s parádnymi vychytávkami máte vďaka Balíku podpory. S platným balíkom si ju stiahnete priamo z programu alebo z našej internetovej stránky. Už vám platnosť balíka vypršala? Jednoducho si Balík podpory obnovte v Zóne pre klienta a užívajte si všetky jeho výhody. 

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty