Menu

Bezplatná konferencia: Digitálne účtovníctvo od A po Z. Kto sa teší na účtovanie?

Spracovanie účtovníctva už dávno nie je len o účtovaní. Drahocenný čas účtovníkom kradnú únavné administratívne činnosti. Triedenie dokladov, zakladanie do šanónov, náročné vyhľadávanie dokumentov. Každý deň. K tomu sa pridajú manažérske povinnosti a nepretržitá podpora pre klientov na telefóne. Potrebuje zaslať stratenú faktúru, niečo si s vami odkontrolovať, nevie, ako vám poslať doklady. „Ozaj, stačí, ak ich donesiem až 23-teho? Skôr sa k vám nedostanem.“ Ouff.

Aj vy sa tešíte, kedy sa konečne dostanete k účtovaniu?

Viac času na účtovníctvo

Pre všetkých, ktorí sa našli v predchádzajúcich riadkoch, máme dobrú správu. Ide to aj inak. Digitálne účtovníctvo prináša nové možnosti.

  • Elegantnú a šetrnú výmenu dokladov medzi klientom a účtovníčkou bez osobných stretnutí či telefonátov.
  • Bezpečný prístup k dokladom z obidvoch strán.
  • Zabezpečený digitálny archív bez potreby archivácie dokladov a šanónov.
  • Kópie dokladov, ktoré sú automaticky súčasťou účtovného zápisu.
  • Automatické 100 %-né načítanie bločkov vďaka QR kódom.

Otázky účtovníkov

Znie to dobre, že? Aj vám sa však v hlave vynorí hneď niekoľko otázok?

Dovoľuje legislatíva pôvodné doklady v listinnej podobe zahodiť? Postačí vám digitálny archív dokladov? Čo v prípade daňovej kontroly? Kto je zodpovedný za prenos elektronických dokladov od klienta k účtovníčke a aké zabezpečenie je potrebné? Ako ošetriť digitalizáciu účtovníctva v internej smernici? Potrebujete ju vôbec a čo všetko by mala obsahovať? Dá sa digitalizovať len časť účtovníctva/dokladov?

Odpovede nielen na tieto otázky vám prinesieme už 19. apríla na bezplatnej online konferencii s názvom Digitálne účtovníctvo od A po Z. Spolu s daňovou poradkyňou vám odovzdáme rady, ako si nastaviť digitálne účtovníctvo s dôrazom na dodržanie a splnenie legislatívnych požiadaviek a predstavíme praktické tipy, ako vám s týmto všetkým pomôže softvérové riešenie.

Už teraz sa na konferenciu prihlásilo viac ako 1 000 účtovníkov. Keďže je to online, miesto máme pre každého. Tešíme sa aj na vás.

Prihlásiť sa zadarmo

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty