Menu

OLYMP 23.21

Novinky verzie 23.21

  • Opravená chyba s výpočtom daňového bonusu. Daňový bonus sa mohol nesprávne vypočítať zamestnancovi v súbežnom pracovnom pomere, z ktorého jeden je skončený a pod skončeným pracovným pomerom mal evidované iné dieťa/deti, ktoré zároveň nemali ukončené uplatňovanie daňového bonusu. Program mohol vypočítať daňový bonus nesprávnym percentom zo základu dane. Po nainštalovaní verzie vás program upozorní hláškou a označí vo Výpočte miezd zamestnancov, ktorí môžu mať daňový bonus nesprávne vypočítaný.

  • Opravená chyba vo formulári pre pridávanie Podkladov pre zúčtovanie dane vo vygenerovanom ročnom zúčtovaní dane. Program nesprávne zobrazoval hodnoty v riadkoch pre priznaný a vyplatený bonus za jednotlivé polroky a neuložil ich. Oprava spočíva v tom, že sa celá suma bonusu uloží do 2. polroku. Súčtový riadok bol aj doteraz správny.

  • Opravená chyba vo výpočte nároku na daňový bonus za 2. polrok v ročnom zúčtovaní dane v prípade, že zamestnanec nedosiahol za rok zdaniteľný príjem aspoň vo výške 6-násobku minimálnej mzdy.

Ďalšie súbory na stiahnutie

Kros FTP uploader – slúži pre servisné potreby na zasielanie databáz na FTP server.

OLYMP licenčný server – lokálny licenčný server pre účtovné firmy.

Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty