Menu

Budeme na Forbes Business Fest

Festival pre podnikateľov? Áno, už 30. mája na nábreží Dunaja. Stretne sa na ňom viac ako 2 000 ľudí z rôznych oblastí biznisu a viac ako 100 rečníkov na štyroch pódiách. Toto je Forbes Business Fest. A my sme jeho hrdým partnerom.

Prečo ísť na Business Fest?

Neformálna festivalová atmosféra a jedinečný formát, aký na Slovensku ešte nebol. Užite si celodenný program a stretnite tých najdôležitejších ľudí zo všetkých odvetví na jednom mieste. Na štyroch pódiách si vypočujete množstvo prednášok a diskusií. Stačí si vybrať.

Príbehy úspešných

Budujete vlastný biznis? Alebo aspoň máte plán? Príďte si vypočuť príbehy, skúsenosti a rady od slovenských podnikateľov a podnikateliek. Dozviete sa aj to, ako biznisu pomáha firemná kultúra a prečo je biznis marketingová stratégia dôležitá pre rast firmy. Tešiť sa môžete aj na informácie zo zákulisia KROSU od našich spíkrov, Janky Haderkovej, našej CEO, a Mareka Polica, jedného z našich majiteľov a člena predstavenstva.

Pozrite si celý program Business Lounge Soundeck.

Zastavte sa pri nás a vyhrajte

Okrem pódia sa na vás budeme tešiť aj v našom stánku. Príďte ku nám a vyhrajte sadu fotoaparátu Instax alebo bluetooth reproduktor Marshall. Tešíme sa na vás už 30. mája na Tyršáku.

Lístky sú v predaji cez Ticketportal.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty