Menu

Jesenná verzia OLYMPU

Pomaly ale isto k nám prichádza obdobie jesene a s ním aj nová verzia OLYMPU 22.70. Na čo sme si posvietili a aké funkčnosti sme pridali a vylepšili?

Nové možnosti pre odosielanie dokumentov a výplatných pások e-mailom

Doteraz bolo možné odosielať dokumenty a výplatné pásky pomocou Outlooku.  Od novej verzie máme pre vás zmenu, na ktorú ste mnohí čakali. V OLYMPE bude možné nastaviť, z ktorej e-mailovej adresy chcete zamestnancom odosielať dokumenty a výplatné pásky, tak smelo do toho.

Nové tlačivo dokumentu Potvrdenie o zdaniteľnej mzde za rok 2022

Aj tento rok sa finančná správa drží trendu zmeny Potvrdenia o zdaniteľnej mzde v priebehu roka. V dokumente sa upravuje vypĺňanie priznaného daňového bonusu po mesiacoch, ktorého výpočet sa zmenil od 01. 07. 2022.

Upravená kalkulačka stravných lístkov a finančného príspevku od 01. 09. 2022

Nová legislatíva a funkcie OLYMPU idú vždy ruka v ruke. Ani teraz sme na OLYMPE nezaváhali a do kalkulačky stravných lístkov a finančného príspevku sme zapracovali aktuálne čiastky súm stravného podľa platnej legislatívy od 01. 09. 2022.

Legislatívna TOUR

Vaša obľúbená Legislatívna TOUR je späť a začína svoju 4-mesačnú púť už v októbri. Prihlasovanie je v plnom prúde, preto nezmeškajte príležitosť a obsaďte si miesto už teraz. Predpredaj vstupeniek je spustený a do konca septembra môžete získať lístky za zvýhodnenú cenu.

Ako získate novú verziu?

Novú verziu získate s platným Balíkom podpory. Ak vám vypršala platnosť Balíka podpory, obnovte si ho už teraz, jednoducho cez svoj KROS účet.

Obnoviť Balík podpory

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty