Menu

KROS NEWS – legislatíva a program na jednom mieste

Obrovské množstvo zákonov komplikuje život podnikateľov, ale aj samotných účtovníčok. Časté legislatívne zmeny a nové povinnosti dokážu nepríjemne zaskočiť v tom najnevhodnejšom čase. Aby sme vám uľahčili prácu, vrhli sme sa do bláznivého kolotoča paragrafov a už viac ako rok vám prinášame legislatívny dvojmesačník KROS NEWS.

Legislatívny dvojmesačník KROS NEWS

Nie jeden, ale hneď tri unikátne časopisy sa venujú aktuálnym a zaujímavým témam z oblasti daní, účtovníctva, miezd a personalistiky. Nájdete v ňom pravidelné rubriky ako Zmeny v zákonoch, Daň z príjmov, DPH, Legislatívna poradňa, Pracovné právo, Účtovanie v programe a iné. Všetko dôležité máte pri sebe, čím ušetríte čas strávený hľadaním v množstve informácií. KROS NEWS vám pomôže lepšie sa orientovať v spleti zákonov a uľahčí vám prácu s programami ALFA plusOLYMP a OMEGA.

Rok 2021 bude bohatý na legislatívu

A my vám v časopisoch prinesieme všetky dôležité legislatívne zmeny, novinky, ale aj užitočné tipy a upozornenia v programoch. Všetko nájdete vysvetlené jednoducho a zrozumiteľne. Na odľahčenie každodenných povinností pripravujeme v každom čísle aj plávajúcu rubriku, kde sa dozviete zaujímavosti z rôznych oblastí života alebo sa môžete otestovať v jednoduchých kvízoch.

Nájdete ho v KROS účte

Prístup k exkluzívnemu obsahu legislatívneho časopisu KROS NEWS získate s platným Balíkom podpory ŠTANDARD alebo PRÉMIUM. Stačí sa prihlásiť do svojho KROS účtu a stiahnuť si aktuálne číslo. Nájdete tam aj archív starších čísel, ku ktorým sa môžete kedykoľvek vrátiť.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty