Menu

Mzdové a personálne riešenie pod jednou strechou

Premýšľali ste už nad tým, čo je dôležité pri výbere vhodného mzdového softvéru a ako vlastne funguje taká podpora pod jednou strechou? Čo všetko zahŕňa a aké to má výhody? Prečítajte si pár skvelých tipov, ako si ušetriť čas strávený nad zákonmi, dátami alebo nebodaj excelovskými tabuľkami.

Mzdový softvér od KROSU

V dnešnom hektickom svete je nevyhnutné mať spoľahlivé riešenie, ktoré vám ušetrí čas, peniaze a uľahčí vašu prácu. Vstup do sveta nového mzdového softvéru nemusí byť komplikovaný. Pri jeho výbere môžete zvažovať viacero alternatív, napríklad pomer kvality, ceny, zákazníckej podpory a rýchlosti aktualizácií pri legislatívnych zmenách.

S programom OLYMP a KROS Dochádzkou si môžete zjednodušiť život a mať všetko pod jednou strechou. OLYMP je to spoľahlivý parťák pre spracovanie personalistiky, výpočet miezd a je prepojený nielen na Sociálnu poisťovňu, ale aj na KROS Dochádzku. Bez ohľadu na to, či máte zamestnancov, dohodárov, štatutárov alebo športovcov, s každou vecou sa intuitívne vysporiada. Nemusíte strácať pol dňa štúdiom, pretože vám pomôže jednoducho vyriešiť každú situáciu v oblasti miezd a personalistiky.

OLYMP je nielen profesionálny, ale aj priateľský k používateľovi. Uľahčuje každodenný život v práci a umožňuje sa sústrediť na dôležité úlohy. Spracovanie mzdových údajov je pohodlné a efektívne. Vyskúšajte a uvidíte, ako vám uľahčí prácu a prinesie viac voľného času na iné aktivity.

KROS Dochádzka

V dnešnej dobe, kedy sa mzdári zaoberajú spracovaním množstva údajov od dochádzky, záznamu o dovolenkách, práceneschopnosti až po generovanie výplat a odosielanie výkazov do rôznych inštitúcií, je neustále hľadanie spôsobov, ako uľahčiť a zefektívniť túto náročnú prácu nevyhnutné. Vďaka riešeniu od KROSU, ktoré je dostupné online a priamo prepojené s programom OLYMP, sme našli spôsob, ako túto problematiku zjednodušiť.

KROS Dochádzka umožňuje jednoducho a efektívne evidovať dochádzku. Vďaka cloudovému riešeniu máte kedykoľvek a kdekoľvek prístup k vašim údajom. Stačí sa jednoducho prihlásiť cez počítač, telefón alebo tablet a môžete začať pracovať. Okrem toho, ak máte k dispozícii hardvérovú alebo softvérovú čítačku, môžete ju jednoducho integrovať do systému. Zamestnanci tak budú môcť zaznamenávať svoje príchody, odchody a aj vlastné výnimky, ktoré si firma môže vytvoriť na mieru.

KROS Dochádzka tiež poskytuje kontrolu nad výkazmi dochádzky, umožňuje schvaľovanie dovoleniek a nastavenie dlhodobého plánu. Okrem toho máte možnosť vytvoriť si vlastné tlačové zostavy, čo umožní prispôsobiť si systém presne podľa vašich potrieb. Táto kombinácia funkcií pomôže posunúť vašu prácu na ešte vyšší level.

Už nemusíte strácať čas manuálnym spracovávaním a evidenciou dochádzky. Všetko je prevedené rýchlo a efektívne, vďaka čomu sa môžete sústrediť na dôležitejšie úlohy a zvýšiť produktivitu vo vašej práci.

Pomôžeme vám pri implementácii

Kúpou softvéru OLYMP či KROS Dochádzky nezískate len výkonné softvérové riešenie, ale aj plnohodnotnú podporu našich odborných konzultantov. Sú tu pre vás každý pracovný deň od 8:00 do 15:30, aby vám poskytli všetku potrebnú pomoc. Jednou z veľkých výhod je, že tí istí konzultanti vám pomôžu s nastavením dochádzky aj s riešením mzdového programu. Máte tak jedinečnú príležitosť pracovať s podporou pod jednou strechou.

V rámci nášho implementačného balíka vám poskytneme komplexnú pomoc s prechodom na mzdový softvér, nastavením a zaučením, vrátane asistencie pri prvých výplatách.

Ak si pri KROS Dochádzke vyberiete platbu na 12 mesiacov, získate implementáciu v trvaní 3 hodiny zdarma. To zahŕňa nasadenie firmy, zaškolenie a prepojenie so softvérom OLYMP.

Naši konzultanti sú vám k dispozícii počas celého procesu vstupných nastavení. Rovnako s nami môžete počítať na každom kroku, a to nielen na začiatku, ale po celú dobu využívania riešení od KROSU.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty