Menu

Niečo dobré sa chystá: Online festival vzdelávania v KROSE

Aj z vás sa stali cez noc domáci učitelia, kaderníčky či majstri v pečení chleba? Internet praská vo švíkoch. Je plný návodov a výziev, čo robiť počas pandémie doma. Za posledný mesiac ich bolo zverejnených viac ako milión. Čo si pozrieť, čo prečítať, čo vypočuť, ako cvičiť jógu, ako napísať knihu, ako zabaviť deti, keď je vonku zlé počasie, ako zabaviť deti, keď je vonku dobré počasie, ako zvládať výčitky, ak to doma s deťmi nezvládate :). 

Je čas pozrieť sa na to inou optikou a venovať ho sebe a svojej profesii. Účtovníci, mzdári, podnikatelia, stavbári či rozpočtári – rozšírite si obzory vo svojom fachu. Získajte prehľad o aktuálnych zmenách v legislatíve, programových novinkách či funkciách, ktoré vám ušetria kopec času. Aby ste stihli aj ten kváskový chlebík. 

DOD u vás doma  

Už jedenásť rokov v KROSE a v našich zákazníckych centrách organizujeme Dní otvorených dverí.  Minulý ročník bol jubilejný a rekordný. Návštevnosť sa zastavila tesne pred hranicou 6 000. S takmer 6 000 z vás sme sa mohli vidieť, podať si ruku a prekonzultovať spolu témy, ktoré vás zaujímali.

Tentokrát to bude iné. Naše plány s májovým DOD, ako mnohé iné, zastavila pandémia. Veľké veci však poväčšine vznikajú mimo komfortnej zóny. Ak človek nemôže robiť veci po starom, hľadá nové spôsoby. A takýto príbeh je aj za vznikom nášho online festivalu vzdelávania.

Prvý v živote KROSU. Prvý na Slovensku. Dokonale bezpečný z pohľadu pandémie. Celý prevoňaný nadšením a zápalom ľudí, ktorí stoja za jeho vznikom. Pripojte sa k nám a užite si ho s nami.

Čo vás čaká?  

Festival vzdelávania bude, ako inak, o vzdelávaní. Čaká vás bohatý program, starostlivo vyskladaný práve pre vás: 

  • 6 stageov, kde si na svoje prídu účtovníci, stavbári, mzdári, podnikatelia, ale aj fanúšikovia nových technológií a sviežich inovácií.  
  • 42 webinárov s aktuálnymi témami – školenia k programom, legislatíva aj šťavnaté novinky. 
  • 402 termínov na online konzultácie v Zóne 1 na 1, kde budú naši kolegovia odpovedať na vaše otázky len vám.   
  • 67 predstavení programu – pre všetkých, ktorí by chceli spoznať, čo naše programy dokážu a ako im vedia pomôcť v podnikaní.
  • 24 školiteľov, ktorí budú tento týždeň tvárami KROSU. Tešia sa na vás v 45 minútových webinároch, každý deň festivalu. 

Čo vás to bude stáť? Čas a kávu… 

U nás je dobrým zvykom všetky prednášky, školenia aj osobne konzultácie v rámci DOD prinášať zákazníkom bezplatne. Poväčšine sme k tomu pridali aj dobru kávičku, niečo chutné pod zub a úsmev našich KROSÁKOV. Zvyky by sa mali dodržiavať. Ani v tomto ročníku to nebude inak. Len tu kávu tentokrát necháme na vás.

Či už pracujete z domu alebo z kancelárie, alebo ste na OČR a staráte sa o deti, nájdite si čas a vyberte z bohatej ponuky témy, ktoré sme namixovali priamo pre vás.  

Tešíme sa na vás. U vás doma.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty