Menu

Nová knižnica pre infosprávy: Archív infospráv

Každému z nás sa raz za čas stane, že niečo nestihne. Chceme si niečo pozrieť a zapamätať, ale v nápore všetkých informácii to vypustíme z hlavy a viac sa k tomu nevrátime. Presne pre takéto prípady sme pre vás pripravili Archív infospráv. Veríme, že vám táto novinka ešte viac uľahčí pracovný život.

Info KROS

Na naše infosprávy ste si už určite zvykli. Po otvorení programu na vás čakajú aktuálne informácie vo forme Info KROS, ktoré poznajú všetci mzdári či účtovníci. Niekoľkokrát do týždňa pre vás pripravujeme a zverejňujeme infosprávy na aktuálne témy. V našich článkoch nájdete legislatívu i postupy, ako zadať jednotlivé situácie priamo do programov.

Archív infospráv

Na linke ste sa nás mnohokrát pýtali, kde nájdete tú či onú infosprávu. Dostať sa k starším článkom bolo vzhľadom na ich obmedzený počet v programe obtiažne. Odteraz v Balíkoch podpory ŠTANDARD a PRÉMIUM prinášame novinku vo forme Archívu infospráv pre programy ALFA plus, OLYMP a OMEGA. Pre zobrazenie archívu je potrebné prihlásiť sa do svojho KROS účtu. Po prihlásení sa vám zobrazia Zakúpené produkty.

Po zvolení programu sa vám zobrazí menu, v ktorom kliknete na Archív infospráv.

V rámci archívu si môžete vyhľadať konkrétnu infosprávu podľa názvu, prelistovať si všetky existujúce alebo si vyfiltrovať obdobie, za ktoré ich chcete vyhľadať.

Túto knižnicu môžete použiť kedykoľvek to budete potrebovať. Viac si už nebudete musieť lámať hlavu nad tým, že ste infosprávu nestihli prečítať alebo ju neviete nájsť.

Legislatívne infosprávy

Ako vravíte vy, samotní zákazníci a používatelia programov: „Krosácki legislatívni analytici vedia podať informácie tak, ako nikto iný“. Preto pre vyššie Balíky podpory už dlhodobo prinášame legislatívne infosprávy, ktorých obsah pripravujú priamo naši legislatívni analytici. Dostanete v nich výklad zákona tak, aby bol ľahko a rýchlo pochopiteľný. Legislatívne infosprávy majú sprístupnené zákazníci s Balíkom podpory ŠTANDARD a PRÉMIUM. V programoch ich nájdete s označením farebnej kocky s paragrafom.

Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty