Menu

Objavte zjednodušenú personalistiku v OLYMPE

Balíky podpory

Objavte nové Balíky podpory

Pri vytváraní nových verzii OLYMPU myslíme popri aktuálnej legislatíve najmä na uľahčenie práce našich zákazníkov. Prečítajte si, na aké novinky sa môžete tešiť v programe.

Zjednodušili sme pre vás personalistiku

Správne vyplnené personálne a mzdové údaje sú základ pre výpočet mzdy. Stačí ich raz zadať bez chýb a program vám každý mesiac vypočíta výplaty, na ktoré sa môžete spoľahnúť.

Aké zmeny na vás čakajú?

  • Prvou zmenou je upravený formulár zložiek mzdy, kde sme stavili na jednoduchosť. Uvidíte len nevyhnutné polia pre zadanie údajov. Odstránili sme kalendár a vyplnenie sme tak omnoho zjednodušili.
  • Zadávanie zrážok zo mzdy bude hračkou. Vyberiete si, aký typ zrážky chcete zamestnancovi pridať a v prehľadnom formulári na prvý pohľad spoznáte, ktoré polia je potrebné vyplniť.
  • Kartu Mzdové údaje snáď ani nespoznáte. Aj pri tejto úprave sme stavili na prehľadnosť. Posúďte sami.

Benefity, ktoré oceníte

Prinášame vám najmä ľahšie ovládateľný program. Jednoduchšie zadávanie zložiek mzdy a zrážok, vrátane tých exekučných, vám ušetrí čas pri rozmýšľaní, aké údaje kde vyplniť. Logické usporiadanie formulárov a prehľadnejšie mzdové údaje vám uľahčia prácu. Intuitívne ovládanie si obľúbite, či už ste skúsený používateľ alebo v OLYMPE len začínate.

Zjednodušenú personalistiku ako aj ďalšie nadupané funkcie v OLYMPE získate len s platným balíkom podpory. Pozrite sa, aké ďalšie výhody v sebe balíky ukrývajú.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty