Menu

Vynovená OMEGA

Balíky podpory

Objavte nové Balíky podpory

Nie je to tak dávno, čo sme vám predstavili vychytávky ako sumárny doklad alebo tlačové zostavy, ktoré si dokážete upraviť. Pokiaľ máte radi moderný a hlavne prehľadný dizajn, budete mať radosť z našej ďalšej novinky. OMEGU sme poslali na skrášľovaciu procedúru, z ktorej sa vrátila mladšia a atraktívnejšia.

Len kvôli vzhľadu sme však program neupravovali. Uznáte sami, sú aj dôležitejšie veci. V OMEGE tak okrem trendy šatu nájdete aj výrazne zjednodušené ovládanie a navigáciu. Pozreli sme sa na to, ktoré funkcie používate najčastejšie a usporiadali sme ich tak, aby boli vždy poruke. Dosť bolo zbytočného hľadania a preklikávania jednotlivými záložkami.

Účtovníctvo naše každodenné

Pýtate sa, ako vám tieto zmeny pomôžu v praxi? Pri dennodennom vystavovaní faktúr alebo objednávok sa v OMEGE rýchlo zorientujete a jednoducho vystavíte fakturačný doklad.

Každý doklad sa musí aj zaúčtovať. EUD sme navrhli tak, aby ste nestrácali čas a nahadzovali účtovné doklady rýchlo a bez chýb. Program za vás vypočíta DPH a na konci roka automaticky vygeneruje účtovné výkazy.

Priamo v účtovnom doklade pridáte prílohu – originál dokumentu. Nestrácate drahocenný čas hľadaním v šanónoch, doklad máte zálohovaný v elektronickej podobe priamo v účtovníctve.

4 vychytávky, ktoré oceníte

Oprava úhrady priamo z bočnej karty

Pri kontrole úhrad nemusíte prácne vyhľadávať bankový výpis alebo pokladničný doklad. Pohodlne si ho skontrolujete alebo opravíte cez bočnú kartu na faktúre.

Jednoduchšie a intuitívnejšie ovládanie

Logické usporiadanie funkcií podľa poradia, ako ich používate vám ušetrí kopec času.

i

Kopírovanie údajov z bočnej karty

Väčšinu údajov skopírujete priamo z bočnej karty. Napríklad variabilný symbol rýchlo použijete v príkazoch na úhradu.

Moderný dizajn

Čaká na vás krajšie prostredie a grafika programu. Jednoducho lepší používateľský zážitok.

Čo na to zákazníci

Vylepšenia v OMEGE sme realizovali aj pod vašou taktovkou. Novú verziu ste testovali a pripomienkovali. A verte alebo nie, mnoho vašich rád sme si vzali k srdcu a zapracovali do programu. Pozrite si, ako vynovenú OMEGU hodnotia vinári z MOVINA.

Vynovená OMEGA príde už v lete

Na novú verziu programu sa môžete tešiť už v júli. Na to, aby ste si lepšiu a krajšiu OMEGU mohli vyskúšať, vám postačí platný Balík podpory. Prajeme vám pohodlné účtovanie. Váš KROS.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty