Menu

Rozpočtári majú ďalšiu chill zónu od KROSU

V KROSE nezabúdame ani na novú generáciu stavebných rozpočtárov, vývojárov či ekonómov. Okrem súťaží, prednášok a stretnutí na študentských podujatiach od výmyslu sveta budujeme aj oddychové chill zóny. Najnovšie pribudla jedna na Technickej univerzite v Košiciach pre mladých stavbárov.

Čo je chill zóna?

Oddychové miesto v priestoroch univerzity, kde študenti môžu relaxovať, čítať si, učiť sa, pracovať na zadaniach, stretávať sa so spolužiakmi i profesormi, hrať doskové hry či onlinovky na smartfóne alebo si hodiť šlofíka počas okna medzi prednáškami.

Ako chill zóna vznikla?

Budovanie chill zón na školách je možné najmä vďaka úzkej spolupráci so školami. Aktívne pristupujeme k výchove nových rozpočtárov a preto sme vďační aj sa príjemnú spoluprácu s Technickou univerzitou v Košiciach. V krátkom videu si môžete pozrieť, ako každý priložil ruku k dielu.

Výsledok stojí za to

O tom, že chill zóna je super vec, svedčí aj jej každodenná návštevnosť. Jeden z bežných dní sa nám podarilo zachytiť na kameru. Veríme, že v chill zóne práve sedí ďalší vizionár, ktorý vybuduje niečo nové, lepšie a odvážnejšie.

Rodinka krosáckych chill zón stále rastie

Na Stavebnej fakulte TUKE si študenti užívajú už dve chill zóny. Na žilinskej FRI-čke zatiaľ jednu. Čo poviete, kde pribudne ďalšia? Pssst, niečo sa šušká o Žilinskej univerzite a Slovenskej technickej univerzite v Bratislave… Ale od nás ste to nepočuli ?.

Tešíme sa, že sme mohli prispieť k študentskej pohode a držíme palce všetkým budúcim rozpočtárom, ktorí sa učia pracovať s programom CENKROS 4.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty