Menu

Osobný dotazník v online podobe

Osobný dotazník je bežnou praxou, s ktorou sa stretávajú najmä mzdoví účtovníci a personalisti pri nástupe nových zamestnancov. Uľahčite si prácu, odstráňte manuálne prepisovanie údajov do OLYMPU a predchádzajte zbytočným chybám. Objavte aplikáciu KROS Personálne dotazníky a zaevidujte nastupujúceho zamestnanca rýchlo a jednoducho.

Manuálnemu prepisovaniu údajov je koniec

Zbytočné papiere a administratíva, ktorá vás oberá o čas. Prejdite na nové online riešenie. Aplikáciu KROS Personálne dotazníky. Zabezpečí vám jednoduchý zber údajov o nastupujúcom zamestnancovi. Pri nástupe stačí zamestnancovi poslať z aplikácie na e-mail pripravený dotazník. Zamestnanec ho po vyplnení pošle späť, pričom sa nemusí nikde registrovať ani prihlasovať.

Prepojenie s OLYMPOM

Po schválení dotazníka v aplikácii ho jedným klikom naimportujte priamo do OLYMPU. Do Personalistiky sa automaticky pridá nový zamestnanec.

Vyskúšajte ešte dnes

Máte OLYMP, platný Balík služieb a pripojenie na internet? Vyskúšajte aplikáciu zadarmo ešte dnes.

Pripravujeme

V priebehu tohto roka pripravujeme aj platenú verziu aplikácie, s ktorou získate ďalšie užitočné funkcie. Tešiť sa môžete na vytváranie vlastných šablón či možnosť pridávania príloh od zamestnancov.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty