Menu

Poďme meniť svet stavebníctva

Digitalizácia mení mnohé odvetvia a postupne vstupuje aj do stavebníctva. Síce pomalšie, ale predsa. Slovenskí stavbári prichádzajú na chuť informačným technológiám postupne a zvoľna. No nie je na čo čakať. Budúcnosť stavebníctva je v online a v KROSE to dobre vieme. Preto sme pre vás pripravili nové riešenie PRIEBEH VÝSTAVBY, ktoré si môžete hneď vyskúšať.

 

Chcem vyskúšať

 

 

Online riešenie pre stavebné firmy aj investorov

Stavebnej firme umožňuje rýchlo, jednoducho a prehľadne vykazovať plnenie zmluvného rozpočtu a jeho zmeny pre investora. Ten zas môže priebežne pripomienkovať a schvaľovať priebeh výstavby aj z pohodlia kancelárie.

 

Jednoduchá komunikácia

Komunikujte elektronicky nad súpisom výkonov. Už žiadne exporty a importy. Vytvorte si tabuľku čerpania na webe, ku ktorej pristupuje investor, zhotoviteľ, stavbyvedúci alebo subdodávatelia. Po dokončení stavby odovzdáte všetky podklady investorovi na pár klikov.

 

 Prístup k prehľadu čerpania kdekoľvek a kedykoľvek

Či už ste stavbyvedúci, prípravár alebo majiteľ firmy, môžete si skontrolovať stav stavby z ľubovoľného počítača alebo smartphonu kdekoľvek sa nachádzate.

 

Evidencia čerpania celej stavby na jednom mieste

Získajte väčší prehľad a lepšiu kontrolu nad čerpaním. Všetky informácie o čerpaní stavby vidíte v jednej tabuľke, bez zbytočného otvárania a preklikávania sa cez rôzne okná v programe. Máte tak prehľad, čo bolo zmluvne dohodnuté s investorom a aký je aktuálny stav stavby.

Staňte sa súčasťou digitálnej revolúcie v stavebníctve a vyskúšajte si PRIEBEH VÝSTAVBY od KROSU medzi prvými. S novým online riešením môžete investorovi zdieľať zmluvný rozpočet, či jednotlivé splátky čerpania. Alebo ho požiadať o schválenie splátky za konkrétne obdobie.

A to nie je všetko. Postupne budeme pridávať ďalšie šikovné funkcie.

Vyskúšajte nové online riešenie

Pre stavebné firmy aj investorov

Sledujte realizáciu stavby z pohodlia kancelárie alebo rýchlo a prehľadne vykazujte plnenie zmluvného rozpočtu. To všetko online. Staňte sa súčasťou digitálnej revolúcie v stavebníctve a vyskúšajte nové riešenie Priebeh výstavby.

Vyskúšajte zadarmo

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty