Menu

Kráčajte s dobou a riešte obchod online

Chcete svoj obchod rýchlo dotiahnuť do konca a udržať si pozornosť klienta? Reagujte na požiadavky okamžite. Aj tu platí: kto rýchlo dáva, dvakrát dáva. Nenechajte vyprchať záujem a nedovoľte, aby vás kvôli zdĺhavej príprave a spracovaniu podkladov predbehla konkurencia.  Rovno na stretnutí alebo z internetovej kaviarne zašlite cenovú ponuku, predfaktúru či ostrú faktúru e-mailom a uzatvorte obchod hneď na mieste.

Aké funkcie vám budú pri obchodovaní nápomocné?

Cenové ponuky

Záujem klientov o vaše produkty čo najrýchlejšie premietnite do cenovej ponuky a v okamihu ju odošlite e-mailom. Na dva kliky z nej následne spravíte zálohovú alebo rovno ostrú faktúru.

Príznaky „odoslaná“ a „videná“

Aby sa nezabudlo na žiaden doklad, e-mailom odoslaná faktúra, zálohová faktúra, dobropis a aj cenová ponuka získa príznak Odoslaná. Po otvorení dokladu odberateľom v e-mailovom konte bude mať váš doklad príznak Videná.  

Dobropisy

Priamo z faktúry vystavte dobropis na množstvo alebo iba cenu a správne tak opravte základ dane. Dobropis sa automaticky priradí k prepojeným dokladom faktúry.

Zľavy

Potešte zákazníka percentuálnou zľavou na položkách alebo znížte predajnú cenu percentuálnou, prípadne absolútnou zľavou za celý doklad.

Ručné úhrady

Zaevidujte úhradu preddavkovej faktúry alebo ostrej faktúry. Získate tak prehľad o platobnej disciplíne vašich odberateľov a uvidíte, ktoré faktúry sú po splatnosti stále neuhradené.

Pridajte sa k používateľom aplikácie a tvorte ju spolu s nami. Už onedlho uhradíte faktúry aj automaticky a k neuhradeným dokladom odošlete upomienky.

Chcem fakturovať

Dajte nám tip, akú ďalšiu funkciu by ste pri fakturovaní potrebovali, či už e-mailom na web@kros.sk alebo telefonicky na 041/707 10 01.

Vyskúšajte KROS Sklad

Dostaňte zásoby pod kontrolu s novým riešením pre riadenie skladu. Jednoducho, bezpečne a online. Prepojené s fakturáciou a dostupné aj na mobile.

Vyskúšať na 30 dní zadarmo

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty