Menu

Rozbaľte si darček k Medzinárodnému dňu účtovníctva

Ak sa venujete podvojnému, jednoduchému či mzdovému účtovníctvu, alebo nebodaj všetkým trom, 10. november patrí iba vám. Ani tento rok sme nezabudli na šedú eminenciu všetkých firiem a chceme s vami patrične osláviť Medzinárodný deň účtovníctva. A ku každej dobrej oslave patrí aj poriadny darček.

Čože by to bolo za oslavu bez darčeka?

Pekne „nafigu“ párty však? To však v KROSE nehrozí. Pretože vás máme radi. Vymysleli sme bezplatný online event Medzinárodný deň účtovníctva 2021 šitý účtovníkom na mieru. Dievčatá, ktoré dobre poznáte z našej HOTLINE, už poctivo pripravujú odborné témy, ktoré vám uľahčia prácu v ALFE plus, OMEGE i OLYMPE. Prinesú vám overené účtovnícke tipy z praxe a posvietia si aj na elektronizáciu účtovníctva.

Boríme mýty o účtovníkoch

Zlé jazyky hovoria, že sú účtovníci nudní. My vás však za tie roky poznáme a veľmi dobre vieme, že to nie je pravda. Máme preto pre vás aj prekvapenie v podobe odľahčeného vstupu šikovnej influencerky, ktorá vám prezradí, čo robiť, keď chcete mať na hlave krásnu hrivu ako lev.

Ako si rozbaliť darček?

Úplne jednoducho. Stačí, ak 10. novembra 2021 o 9:00 navštívite stránku eventu Medzinárodný deň účtovníctva 2021 a kliknete na tlačidlo „Živé vysielanie“. Kompletný program si môžete pozrieť už teraz. Nemusíte sa nikam registrovať, ani nič vypĺňať, iba si plnými dúškami užite spoločný sviatočný čas. Tešíme sa na vás.

Pozrieť program

Vyskúšajte KROS Sklad

Dostaňte zásoby pod kontrolu s novým riešením pre riadenie skladu. Jednoducho, bezpečne a online. Prepojené s fakturáciou a dostupné aj na mobile.

Vyskúšať na 30 dní zadarmo

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty