Menu

Ťaháme to stále s vami

Balíky podpory

Objavte nové Balíky podpory

Ďakujem. Toto čarovné slovíčko sme počas uplynulej daňovej sezóny počuli v telefóne viac ako 44 600-krát. Od začiatku roka do konca marca prežívali viacerí z nás krušné chvíle. Nápor práce bol naozaj obrovský. Sme radi, že aj v týchto časoch ste sa spoľahli na nás a mohli sme vám pomôcť.

Ťahali ste do večera? Potiahli sme s vami  

Posledné marcové dni nie sú pre účtovníkov práve tie najobľúbenejšie. Pracovný čas sa mení z klasickej osmičky na prácu vo dne v noci a roboty je vyše hlavy. Hektolitre kávy, energeťáky a minimum spánku. Pre mnohých typické v tomto období. Keďže vás máme radi, povedali sme si, že vám podáme pomocnú ruku. Preto sme posledný marcový týždeň sprístupnili službu HOTLINE plus všetkým zákazníkom ALFY plus a OMEGY. Rozhodli sme sa, že potiahneme s vami až do večera. A ukázalo sa, že sme urobili správnu vec. Od siedmej rána do šiestej večera sme za týždeň pomohli viac ako 4 000 zákazníkom. Poradili, uistili a usmernili sme vás, keď ste to najviac potrebovali a tešíme sa z toho.

Čo na to naši zákazníci?

Najlepší pocit z práce sa dostaví vtedy, keď vidíme, že to má zmysel. Vaše úžasné reakcie na sociálnych sieťach nás presvedčili o tom, že to bol skvelý nápad. Veď posúďte sami:

„Zlaté a veľmi ochotné dievčatá. Viackrát ste ma zachránili, keď som si nevedela poradiť sama. Ste perfektné a ďakujem za váš prístup. Všetko dobré. ”

„Veľmi, veľmi pekne ďakujem. Zlaté, trpezlivé, stále ochotné. ”

„Veľké ďakujeme, nervy máte teda pevné

„Zlaté šikulky a trpezlivé. Keď sa v hektickom období pýtame na úplne jasné veci, ktoré by sme sa za iných okolností a v inom období nepýtali ”

„Vždy ochotné a vždy po ruke. Ďakujeme.”

„Babenky ste TOP. ”

Nejde len o telefón

Teší nás každá jedna pozitívna reakcia na našu zákaznícku podporu. Počas náročnej sezóny sme však neboli len na telefonickej linke. Práca našich konzultantiek je oveľa pestrejšia. Okrem toho, že sme vybavili kvantá e-mailov, pripravovali sme aj pomôcky pre prácu v našich programoch, či už ide o infosprávy alebo často kladené otázky. Svetlo sveta v tomto období uzreli aj nové videoškolenia, e-booky a publikácie. Navyše sme tu pre vás aj na Facebooku. V našich komunitách Alfáči raďme si, Omegáči raďme si a Olympáci raďme si denne diskutujeme spolu s vami a pomáhame nájsť odpovede na vaše otázky.

Legislatívne školenia na plný plyn

Náročnej sezóny sme sa nezľahli. Od novembra do apríla sme vám priniesli legislatívne školenia na aktuálne témy. Nevynechali sme uzávierku roka, legislatívne zmeny v mzdách, daňové priznania ani ostro sledovanú eKasu. Po celom Slovensku sme vyškolili viac ako 2 000 z vás.

To všetko vďaka Balíkom podpory

Mnohí si to možno neuvedomia, ale zákaznícka podpora je vám k dispozícii vďaka platnému Balíku podpory. Už teraz sa môžete tešiť na úplne nové balíky platné od 1. júla. Prichystali sme parádne novinky. Spomeniem iba jednu z nich. Legislatívny časopis KROS NEWS, osobitne pre programy ALFA plus, OLYMP a OMEGA, zmapuje najdôležitejšie zmeny v zákonoch s vplyvom na účtovníctvo a mzdy. Chcete vedieť viac? Všetko nájdete na našich web stránkach.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty