Menu

Úspešná firma v roku 2024 

Veľa objednávok a vy sa strácate v procesoch a robíte zbytočné chyby. Prihláste sa na bezplatnú konferenciu DIGIFEST a zistite ako zautomatizovať obchodný proces s ERP systémom priamo od garanta podnikového systému ONIX Miloša Kašubu.

Alfa a Omega úspešného podnikania

Radosť z veľkého množstva objednávok má snáď každá firma. S veľkým množstvom záväzkov, však prichádza aj zodpovednosť za to, aby bolo všetko rezervované, zabalené, odoslané a doručené na čas. Všetky informácie o objednávke musia prejsť celou firmou bez zbytočných chýb.

Nehovoriac o spokojnosti zákazníka, ktorý predstavuje najlepšie zrkadlo chodu celej spoločnosti. Práve k spokojnosti zákazníka a celej firmy, pomôže podnikový informačný systém.

ERP systém k lepším zajtrajškom firmy

O tom, ako by mali fungovať procesy od prijatia objednávky až po jej vyexpedovanie v ERP systéme ONIX sa dozviete na prednáške Miloša Kašubu na DIGIFESTE už 18. 1. 2024 o 12:40 v Bratislave. Prihláste sa ešte dnes. Čakajú vás aj ďalšie témy, ktoré vám predstavia top nástroje, ktoré by nemali chýbať vo firme v roku 2024.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty