Menu

CENKROS 4: VIP vstupenka na pracovný trh v stavebníctve

Koniec štúdia za rohom, kariéra plná otáznikov. Pracovné portály sa pripravujú na nápor nových absolventov. Bez praxe sa však mnohým ponuka pracovných príležitosti okresáva. Vybrané školy pre svojich študentov zabezpečili lepšie uplatnenie na trhu. Vďaka spolupráci s KROSOM, projektu Podpory škôl a bezplatným školským verziám, ktoré pri vyučovaní dlhoročne využívajú.

Viac ako 1 600 študentov využíva CENKROS 4

V tomto školskom roku sme slovenským stredným a vysokým školám poskytli bezplatne 1 672 licencií. Pre žiakov stavebných škôl je praktická výučba s CENKROSOM 4 jedinečná možnosť, ako získať skúsenosti z praxe už počas štúdia. 

CENKROS 4 je jedným z najmodernejších stavebných softvérov na trhu. Jeho ovládanie umožňuje študentom rýchlo a efektívne navrhovať stavebné rozpočty. S CENKROSOM 4 zvládnu aj plánovanie a riadenie stavebných projektov, čo v praxi výrazne zjednodušuje prácu s dokumentáciou a umožňuje lepšiu organizáciu stavebných prác.

Výhodou je, že pracujú vždy na aktuálnych verziách softvéru, s aktuálnymi cenníkmi a postupmi rovnako ako projektanti a rozpočtári v slovenských stavebných firmách.

140 pracovných miest s požiadavkou na ovládanie CENKROS 4

Spoločnosti v stavebnom priemysle už aj pri absolventoch vyžadujú ovládanie práce so stavebnými softvérmi. Len na pracovnom portáli profesia.sk je aktuálne viac ako 140 voľných pracovných ponúk s podmienkou ovládania stavebného softvéru CENKROS 4. Absolventi, ktorým škola umožnila vzdelávať sa s CENKROSOM 4, sa tak stávajú atraktívnymi kandidátmi pre budúcich zamestnávateľov.

Zvýšte atraktivitu svojej školy

Stavebné školy a fakulty vďaka spolupráci s KROSOM dokážu zahrnúť do procesu vzdelávania aj prax. Je to pre nich možnosť ako prilákať na svoje študijné odbory čo najviac šikovných mladých ľudí. Radi pridáme aj my ruku k dielu. A tak ste nás mohli stretnúť na Dni otvorených dverí na Strednej stavebnej škole v Žiline alebo na Dni otvorených dverí na Stavebnej fakulte Technickej univerzity v Košiciach.

Študentský certifikát CENKROS 4

Po absolvovaní štúdia s CENKROSOM 4 si študenti môžu overiť úroveň svojich vedomostí a získať Študentský certifikát. Podmienkou je, aby ich škola mala podpísanú Licenčnú zmluvu na používanie programu CENKROS 4. Potom stačí nahlásiť vyučujúcemu záujem o certifikát. Pedagóg nám zašle zoznam prihlásených a v deň konania pošleme všetkým prihláseným na e-mail dve zadania. Prvým zadaním je test, druhým je vypracovanie rozpočtu v CENKROSE 4. Všetci, ktorí úspešne zvládnu skúšku, získajú Študentský certifikát CENKROS 4.

Viac ako 25 rokov podpory škôl

Už takmer 28 rokov sme partnerom slovenských stredných a vysokých škôl. Nielen stavebných, ale aj ekonomických. Pomáhame vychovávať novú generáciu stavebných rozpočtárov, ekonómov, účtovníkov a mzdárov. Ekonomické riešenia ALFA plus, OMEGA a OLYMP pomáhajú pri výučbe na viac ako 600 školách.

Vďaka bezplatným školským licenciám, ktoré môžu študenti využívať aj v domácom prostredí, sú naše softvérové riešenia dlhoročne neoddeliteľnou súčasťou maturitných skúšok a diplomových či bakalárskych prác. V spolupráci s ekonomickými školami organizujeme aj prestížnu olympiádu Mladý účtovník.

Pri zaradení našich programov do vyučovacieho procesu sme pedagógom vždy poruke. Poskytujeme bezplatné poradenstvo, veľa konzultujeme a v prípade potreby navštevujeme školy aj osobne. Ak by ste sa chceli so svojou školou zapojiť aj vy, projekt KROS Academy Pre školy je tu pre vás. Riešenie máme pre stavebné i ekonomické školy.

 

Viac o podpore škôl

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty