Menu

Výmena informačného systému nebolí

S výmenou či implementáciou nového informačného systému je to ako so sťahovaním. Kto to zažil a vie, čo to obnáša, si veľakrát povie už nikdy viac. Všetko však závisí od toho, akú sťahovaciu firmu si vyberiete. Prichádzame búrať predsudky podnikateľov – aj nový podnikový systém totiž môžete mať vo firme implementovaný za pár týždňov. Bez dlhého čakania a zbytočných chýb. Stačí si dobre vybrať. Výsledok potom stojí za to.

Nový podnikový systém za pár týždňov u vás

Implementácia u nás začína osobným stretnutím alebo telefonickým rozhovorom, kedy si vypočujeme vaše potreby a hneď zistíme, či vieme byť s ONIXOM prínosní váš biznis. Po prvom stretnutí od nás dostanete predbežnú cenu ONIXU a implementácie. Ak sme si súdení, spustíme proces implementácie a urobíme všetko preto, aby ste mohli ONIX využívať čo najskôr. Veľakrát to zvládneme aj za niekoľko týždňov. pri veľkých zákazkách sa čas implementácie môže predĺžiť. V každom prípade si na začiatku implementácie spoločne dohodneme časový harmonogram, aby ste mali prehľad o všetkých termínoch ako aj finálny dátum, kedy u vás ONIX spustíme naplno.

U nás nekupujete mačku vo vreci

Na to, aby sme pre vás vytvorili systém, ktorý vám bude efektívne pomáhať, vás potrebujeme spoznať bližšie. Preto sa rozprávame nielen s majiteľmi firmy, ale podľa potreby aj s ľuďmi z rôznych pozícií (obchodníci, účtovníci, skladníci). Zisťujeme, ako fungujú procesy a ako ich vieme ONIXOM zjednodušiť. Výsledkom nášho spoznávania je demo ONIXU, pripravené na mieru pre vás. Sami si tak viete naostro vyskúšať svoju prácu priamo v ONIXE, preklikať si ho a dať nám spätnú väzbu, či všetko sedí. Po tom, čo zapracujeme vaše pripomienky a postrehy a doladíme detaily, je ONIX pre vás nachystaný.

Spustenie do ostrej prevádzky

Zostáva už posledný krok – pustiť ONIX do vášho každodenného pracovného života. V tomto čase sú už vaši zamestnanci preškolení a databázy nachystané. Snažíme sa minimalizovať prestoje, pri menších firmách vieme ONIX spustiť takpovediac z večera do rána, nastavíme prístupy, ráno napojíme e-kasy, prepojíme na účtovníctvo a môžete naplno fungovať. Pri väčších firmách preklopenie dát pred spustením do ostrej prevádzky môže trvať deň – dva. Všetko je to o individuálnom prístupe a nastavení.  

Spoznajte ONIX bližšie

Aj vás zaujal ONIX? Spoznajte ho bližšie a presvedčte sa sami, že aj zavedenie nového ERP do firmy môže byť jednoduché. Kontaktuje nás a dohodnite si nezáväznú konzultáciu. Priblížime vám, akým slovenským firmám ONIX už pomáha a ukážeme, ako môže pomôcť práve vám. 

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty