Menu

Vynovené Fushky vás dostanú

Dlhšie sme sa neohlásili, ale to len preto, že sme makali na novej funkčnosti. Do konca roka vám prinesieme hneď niekoľko noviniek, ktoré spolu krásne ladia.

Časové odhady

Aj keď toho zvládnu Fushky už dosť veľa, vždy je čo zlepšovať. Založiť projekt, identifikovať úlohy a rozdeliť ich medzi zamestnancov, merať čas práce, získať poklady pre výpočet miezd, to všetko už vedia. Ale čo by to bol za projekt, keby sme ho nevedeli finančne ohodnotiť? Vyladili sme pre vás financie v projekte, ktoré predstavujú úplne nový pohľad na vaše projekty. Ako prvú vám predstavíme funkciu Časové odhady. Čas sú predsa peniaze, a preto je dobré poznať čas potrebný na realizáciu projektu. Pripravili sme pre vás možnosť stanoviť si plánovaný čas na úlohách. Vďaka nemu bude projekt predvídateľnejší už na začiatku. Vo výsledku zistíte, ktoré úlohy stoja najviac času, a teda aj peňazía ako sa vám darí plniť stanovený časový plán. 

Finančný rozpočet úloh

Každá úloha, ktorú ste si v projekte naplánovali, so sebou prináša isté náklady. Stanoviť rozpočet projektu je mnohokrát ťažšie ako realizácia samotná. S funkciou Finančného rozpočtu úloh bude po probléme. Či už ide o réžiu alebo priame náklady, evidovať ich môžete prehľadne priamo v pláne projektu. To znamená, že každá úloha, ktorú ste v projekte vytvorili, získa nielen časový, ale aj nákladový plán. Prostredníctvom finančného rozpočtu môžete zaevidovať napríklad hodinový náklad, ktorý sa spolu s plánovaným časom na úlohe premietne do celkového nákladu za úlohu. Samozrejme po vyplnení plánovaných nákladov na všetkých úlohách získate sumárne náklady za celý projekt. Takto jednoducho sa vyhnete chybám pri finančnom plánovaní projektu. 

Plánovanie výdavkov

Okrem nákladov sa pri realizácií projektu nezaobídete bez výdavkov. Už pri vzniku projektu môžete očakávané výdavky zaznamenať a uľahčiť si tak proces plánovania. Možné je evidovať aj výdavky, ktoré sa vyskytnú počas realizácie projektu. Plánovanie výdavkov a práca s nimi vám pomôže zistiť celkovú cenu projektu, čo určite oceníte najmä pri nastavení ceny pre zákazníka a posúdení dostatočných zdrojov na projekt. 

Predikcia ziskovosti projektu

V závere roka vám prinesieme poslednú z pripravovaných noviniek. Je ňou Predikcia ziskovosti projektu. Vďaka nej získate prehľad o tom, či a do akej miery je projekt ziskový podľa jeho aktuálneho stavu. Mysleli sme aj na detaily a zapracovali sme možnosť pridania vlastnej marže. Projekt tak získa nový rozmer, ktorý uľahčí vaše rozhodovanie o jeho realizácií, necenenie pre zákazníka a stane sa pre vás omnoho predvídateľnejší a ľahší na riadenie.

Chcem  Fushky

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty