Menu

Vytvorte si vlastné QR kódy aj cenovky – OMEGA nabitá novinkami

V jesennej verzii programu OMEGA si nájde každý niečo pre seba. Chcete ušetriť miesto na cenovkách? Do QR kódu skryjete dokonca aj vaše predajné akcie. Už 2. 10. 2017 môžete začať používať tlačiareň štítkov a etikiet. Objavte prvý, čo sa chystá.

Potrebujete tlačiť cenovky alebo označiť tovar etiketou?

Cenovky, etikety, štítky vytlačíte jednoducho na samolepiace štítky prípadne priamo na tlačiareň štítkov s kotúčovým zásobníkom. Na nových tlačových zostavách cenoviek alebo štítkov si viete vytlačiť údaje, presne ktoré potrebujete. Samozrejmosťou je tlač čiarového kódu EAN 13 alebo EAN 8. Tlač bude doplnená aj o čiarový kód, ktorý navyše podporuje znaky aj čísla. Po novom vytlačíte štítky aj z príjemiek pri nákupe tovaru.

Vyskladajte si v tlačových zostavách vlastný QR kód

Faktúra, cenová ponuka, dodací list či cenovky – v editovateľných zostavách môžete tlačiť vlastný QR kód. Čo bude obsahovať je úplne na vás. Zašifrujte si do QR kódu údaje o predajných akciách, sídle firmy, účasti na výstavách a iné. 

Zaúčtujte storno bloček správne

Potrebujete zaúčtovať vrátenie peňazí z registračnej pokladnice pri uznanej reklamácii? Využite nový vzor účtovania na automatické zaúčtovanie storno dokladu do evidencie účtovných dokladov.

Nastavte si DPH priamo na partnerovi

Potrebujete meniť sadzbu DPH na faktúre? Dosť bolo preklikávania DPH na vystavovaných dokladoch. Nastavte si ju priamo na partnerovi a sadzba sa pri výbere konkrétneho partnera doplní automaticky.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty