Menu

1 príbeh, 1 návšteva, 1 šťastný koniec

Kolega sa takmer oblial jahodovým smoothie, keď tesne pred siedmou ráno zazvonil telefón. Pri našej práci to však nebolo nič nezvyčajné. Na druhom konci sa ozval mužský hlas…

Bol to pán Martin. Ten si už niekoľko týždňov lámal hlavu nad tým, aký softvér si vybrať do svojej novej firmy. Známi mu odporúčali OMEGU, tak si stiahol demo a vyskúšal ju. Celkom sa mu zapáčila, mal však ešte otázky, a tak sa nám ozval. Pri uvoľnenom rozhovore sme zistili, že býva kúsok od Nitry, navrhli sme mu teda, aby sa u nás zastavil a prebrali sme spolu jednotlivé funkcie priamo v programe. Martina potešilo, že KROS je aj v Nitre a nemusí cestovať ďaleko.

Návšteva v zákazníckom centre

Aj keď sa vraví, že pondelky sú ťažké, tento bol veľmi príjemný. Nielenže bolo vonku krásne počasie, ale aj Martinova návšteva nám v ten deň zlepšila náladu. Vo dverách sa objavil usmiaty pán, dali sme si spolu výbornú kávu a ukázali mu OMEGU. Pri rozhovore sme zistili, aké funkcie by mu najviac vyhovovali pri podnikaní. Spoločne sme klikali v programe a prichádzali na to, či splní všetky jeho očakávania.

Martin ocenil prepojenie fakturácie so skladom a účtovníctvom. Pre vytvorenú faktúru program hneď spraví výdajku zo skladu a automaticky faktúru zaúčtuje do evidencie účtovných dokladov. Ukázali sme mu aj našu novinku, sumárny doklad. Nemusí tak triediť kopu bločkov a vytvárať zbytočné excely. Stačí mu jeden výdavkový pokladničný doklad, pomocou ktorého zaúčtujete viacero bločkov naraz. Ušetrí tak množstvo času i práce.

Martinovi sa páčil náš prístup a OMEGU si hneď aj zakúpil. Ten pondelok sme boli spokojní my aj náš zákazník, ktorý odchádzal domov s novým softvérom. Toto je len jeden z mnohých príbehov, ktoré sa dennodenne odohrávajú v našich zákazníckych centrách. Nie sú to len miesta, kde si môžete kúpiť softvér. Robíme toho pre vás omnoho viac.

Prečo sa oplatí navštíviť nás v zákazníckych centrách?

  • Individuálny prístup
  • Konzultácie u nás aj priamo u zákazníka
  • Úvodné školenia
  • Školenia na aktuálnu legislatívu
  • Špecialisti na všetky krosácke programy
  • Pomoc pri zavedení programu
  • Školenia na počítačoch
  • Vzdelávanie pedagógov

Sú to miesta, kde sa s vami radi stretávame a pomáhame vám v podnikaní. Nájdete nás v 7 mestách po celom Slovensku. Okrem centrály v Žiline sme tiež v Trenčíne, Nitre, Bratislave, Banskej Bystrici, Spišskej Novej Vsi a v Košiciach. Príďte nás navštíviť a presvedčte sa sami. Či už len tak na kávu alebo s nejakou otázkou. Radi vám pomôžeme. Pretože sme KROS, sme rodina a sme tu pre vás.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty