Menu

Ako sa rýchlo zbaviť bločkov

Zbavte sa rýchlejšie množstva bločkov za rôzne nákupy platené v hotovosti alebo kartou. Pomocou Sumárneho dokladu v OMEGE bločky zaúčtujete naraz v jednom doklade. Pozrite sa, čo všetko sme pre vás pripravili do októbrovej verzie 21.60.

Platba kartou – účtovanie pohonných látok

Sumárny doklad nájdete už aj v okruhu interných dokladov. Všetky platby platené kartou, tak môžete zosumarizovať do jedného dokladu. Vyhnete sa tak nezrovnalostiam pri nahadzovaní veľkého množstva bločkov.

V pokladničných dokladoch môžete funkciu sumárneho dokladu využívať už od júla.

Nová editovateľná zostava je tu pre vás

Už aj pri tlači interných dokladov môžete robiť úpravy podľa seba. V jesennej verzii nájdete novú tlačovú zostavu Interný doklad (editovateľný), v ktorom jednoducho pridáte alebo odoberiete rôzne údaje. Pečiatka či podpis vám už v internom doklade nebudú chýbať. Navyše v ňom nájdete aj možnosť tlače sumárneho dokladu. Stačí si v nastaveniach tlače zapnúť voľbu Tlačiť sumárny doklad.

Tlač sumárneho dokladu bez čísla

Nechcete na sumárnom doklade vidieť číslo dokladu, pretože tlačíte doklady priebežne prípadne ich nečíslujete? Sumárny doklad si môžete vytlačiť aj bez čísla jednotlivých bločkov. Stačí, ak si vyberiete voľbu Upraviť zostavu a číslo sumárneho dokladu jednoducho vymažete. Túto možnosť nájdete v pokladničnom aj internom doklade (editovateľnom).

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty