Menu

Ako KROS Fakturácia uľahčí prácu účtovníkom?

V dnešnej digitálnej dobe sa tradičné spôsoby fakturácie vytrácajú a prenechávajú priestor online nástrojom meniacim spôsob, akým účtovníci spravujú evidenciu faktúr svojho klienta. Papierové faktúry a ručné procesy už nie sú postačujúce pre rýchlo sa rozvíjajúce podnikateľské prostredie. Byť viazaný na kanceláriu alebo konkrétny počítač je pre online prostredie minulosťou. Možnosť zaúčtovať faktúry bezprostredne po ich vytvorení, bez nutného osobného kontaktu je obrovský benefit, ktorý ocení každý účtovník. Aké ďalšie pozitíva v sebe nesie KROS Fakturácia?

Efektivita a časová úspora

Poznáte ten pocit, keď vás neúprosne tlačí čas, neviete čo skôr a klient vám stále nepriniesol všetky faktúry, ktoré v danom mesiaci vystavil? V KROSE sa snažíme zjednodušovať život nielen podnikateľom, ale aj ich účtovníkom. Vďaka online aplikácii KROS Fakturácia tento pocit a časovú tieseň už nebudete zažívať. K faktúram, ktoré váš klient v appke vystaví, budete mať vďaka bezplatnému „prístupu Účtovník” kedykoľvek a odkiaľkoľvek prístup. Tento prístup vám umožní prezerať a sťahovať faktúry do účtovných programov OMEGA a ALFA plus s minimálnym úsilím v priebehu niekoľkých sekúnd. Program doklad rozúčtuje a nastaví smerovanie do výkazov.

Samozrejme, nezabudli sme ani na iné účtovné systémy. Vystavené faktúry môžete exportovať aj pre účtovné programy MRP, Pohoda a Money práve vtedy, keď to potrebujete.

Hľadáte doklad z minulosti? Orientácia v databáze vystavených faktúr je veľmi prehľadná vďaka jednoduchému filtrovaniu. Na základe zadaných kritérií vo filtri si na pár klikov vyhľadáte požadovaný doklad. Čas, ktorý by ste strávili v prehľadávaní starých šanónov môžete plnohodnotne využiť na iné aktivity.

Zlepšovanie

KROS Fakturácia ešte nevyčerpala svoje kapacity. Stále ju vyvíjame a snažíme sa vyhovieť zákazníckym požiadavkám. Aj preto sme do aplikácie zapracovali ďalšiu šikovnú vychytávku – uzamykanie dokladov pri sťahovaní do OMEGY.

Automatické uzamykanie dokladov modrým a červeným zámkom slúži pre lepšiu orientáciu o stave dokladu. Farebné označenie zámku vášmu klientovi jednoducho napovie, ktorý doklad ste už do účtovníctva zaevidovali. Vďaka tomu už nedôjde k situácii, že si klient po uzavretí DPH pozmení zaevidovaný doklad.

Pre veľký záujem sme zapracovali aj rozúčtovanie nad dokladom. Pohodlne stiahnete doklady do OMEGY už s prednastaveným zaúčtovaním.

Samozrejme tu naša práca nekončí. Na aplikácii neustále pracujeme a vylepšujeme ju. Máte námet na vylepšenie? Ozvite sa nám a buďte súčasťou vývoja.

Benefity za odporúčanie

KROS Fakturácia nie je len trend, ale skutočný nástroj, ktorý môže zmeniť spôsob vašej práce. Ak ešte váhate nad zavedením online nástrojov do svojej praxe, tak veríme, že sme vám priniesli užitočný prehľad o výhodách, ktoré appka môže priniesť.

Ak používate produkty od KROSU a ste s nimi spokojní, neváhajte ich odporučiť  svojim známym, kolegom alebo obchodným partnerom a my vás za to odmeníme. Získať zľavu za odporúčanie nie je len o tom, ako ušetriť peniaze. Je to o zdieľaní toho, čo funguje a pomáha v každodenných účtovníckych úlohách.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty