Menu

Prihláste sa zdarma na Online festival vzdelávania 2024

Znie to neuveriteľne, ale krosácky festival oslavuje 5 rokov. Príďte to s nami osláviť a prihláste sa zadarmo. Užite si 3 dni lákavých diskusií, zaujímavých hostí a praktických ukážok v softvéroch a appkách. Na svoje si prídu účtovníci, mzdári, podnikatelia aj stavbári.

Poznačte si do kalendára

Máte už niečo 28.-30. mája? Veríme, že nie a strávime tieto 3 dni spoločne. A ak áno, rýchlo si to skúste prehodiť. Aby ste neprišli o bohatý program, ktorý vás na 5. ročníku čaká. Pozrite si malú ochutnávku.

Nároky zamestnancov na pracovné voľno

Svadba, pohreb, návšteva lekára, choré dieťa, darovanie krvi, svedectvo na súde… Aj to sú momenty, ktoré patria k životu. V akých situáciách a na ako dlho musíte zamestnanca uvoľniť z práce? Kedy ste povinní poskytnúť mu náhradu mzdy? Odpovede nájdeme počas diskusie.

Mikrodaňovník a daňové zvýhodnenia

Od roku 2024 sa rozšíril počet daňovníkov, ktorí môžu byť mikrodaňovníkom a uplatniť si určité daňové zvýhodnenia. Nie ste si istí, či medzi nich patríte? Opýtajte sa daňovej poradkyne priamo na festivale.

Daňová kontrola digitálneho archívu

Ako sa pozerá správca dane na digitálny archív pri daňových kontrolách? Ako prebieha odovzdávanie dokladov a výsledkov daňovej kontroly? Je dôvod na väčšie obavy? Dozviete sa v diskusii s daňovou poradkyňou a audítorkou. Podebatujeme aj o tom, ako sa pozerá zákon na digitalizáciu a aké požiadavky je potrebné splniť, ak chce firma začať digitalizovať.

Digitálny stavebný denník

Stavebný denník je neoddeliteľnou súčasťou každej stavby. Digitalizujte ten svoj s aplikáciou STAVARIO. Ukážeme vám, ako zjednodušiť procesy a znížiť náklady.

Efektívne expedovanie s Chameleoonom

Potrebujete doručovať tovar svojim zákazníkom? Či ste manažér, vedúci skladu alebo majiteľ firmy, príďte sa inšpirovať a zistiť, ako ušetriť čas a vyvarovať sa chýb pri balení balíkov. Predstavíme základné informácie o procese prepravy kuriérmi či expedície a ukážeme, ako celý proces realizovať tak, aby vás nezaťažoval.

Toto a ešte oveľa viac vás čaká úplne zadarmo na Online festivale vzdelávania. Tak na čo čakáte? Prihláste sa už teraz. Tešíme sa na vás.

Tam musím byť

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty