Menu

Za 3 mesiace odišlo cez novú mzdársku appku 453 dotazníkov

Aplikácia KROS Personálne dotazníky už nejaký čas uľahčuje prácu personalistom a mzdárom, o čom svedčí aj pozitívna spätná väzba od zákazníkov. Aplikáciu sme sprístupnili koncom januára 2024 a k dnešnému dňu bolo cez ňu odoslaných už viac ako 453 dotazníkov.

Spoznajte KROS Personálne dotazníky aj vy

Zabezpečia vám jednoduchý zber údajov o novo nastupujúcom zamestnancovi. Stačí mu pri nástupe na e-mail poslať z aplikácie pripravený online osobný dotazník. Zamestnanec ho po vyplnení pošle späť, pričom sa nemusí nikde registrovať ani prihlasovať. Údaje dotazníka si personalista alebo mzdár stiahne priamo do OLYMPU. Do Personalistiky sa automaticky pridá nový zamestnanec.

Aplikáciu môže zadarmo využívať každý používateľ OLYMPU. Stačí, ak má platný Balík služieb.

Vyskúšajte zadarmo

Na vývoji aplikácie stále pracujeme

Nedávno sme sprístupnili novú funkciu – vytváranie vlastných šablón pre rôzne skupiny zamestnancov, ktoré si môžete podľa potreby prispôsobiť a uložiť. Zároveň sme zapracovali text e-mailu pri odosielaní dotazníka. Tento text si viete rovnako upraviť a uložiť v rámci vytvorenej šablóny. Text sa zobrazí zamestnancovi v prijatom e-maile s odkazom na vyplnenie dotazníka.  Novinky si môžete momentálne vyskúšať v aplikácii zadarmo, v budúcnosti sa stanú súčasťou platenej verzie.

Čo plánujeme do budúcna

V blízkej dobe chceme umožniť zamestnancovi, aby mohol rovno s dotazníkom posielať aj prílohy, napríklad rodný list dieťaťa, sobášny list, či rozhodnutie o priznaní dôchodku. Rovnako plánujeme dať personalistovi alebo mzdárovi možnosť nadefinovať si vlastné polia, ak potrebuje zistiť doplňujúce informácie o nastupujúcom zamestnancovi. Zároveň chceme umožniť doplniť si údaje o pracovnom vzťahu priamo do dotazníka ešte pred samotným prenosom do OLYMPU. Prečítajte si viac o novinkách a ďalších šikovných funkciách.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty