Menu

Aktuálny zoznam pokladníc pre eKasu

Rozhodujete sa, na akú pokladnicu prejdete v systéme eKasa pričom používate naše účtovné programy? Pred výberom pokladnice si najskôr zodpovedajte otázku, ako s ňou chcete pracovať. Blokujete priamo na pokladnici pomocou PLU kódov a do programu prenášate zoznam predaných položiek? Alebo doklady vystavujete priamo vo vašom programe a pokladnica slúži iba ako tlačiareň?

Pripravili sme aktualizovaný zoznam pokladníc a fiskálnych modulov, s ktorými budú programy ALFA plus, OMEGA a ONIX komunikovať a to v dvoch rôznych režimoch:

1. Priame prepojenie pokladníc na účtovný program:

Ide o tzv. Online spôsob predaja. Pri tomto predaji predávate priamo v programe OMEGA (modul Maloobchodný predaj alebo Dodacie listy), ALFA PLUS (Obchod – Dodacie listy) a ONIX. Programy komunikujú pri každom predaji priamo s pokladnicou.

2. Nepriame prepojenie pokladníc na účtovný program

Ide o Off-line prepojenie pokladnice a softvéru. Teda pre spôsob predaja, kde položky zadávate priamo cez registračnú pokladnicu zadaním PLU kódov alebo klávesnice.  Predávate bez napojenia na softvér, úplne mimo OMEGY či ALFY PLUS alebo ONIXU. Informácie o predaji položiek je možné preniesť dodatočne po pripojení pokladnice k softvéru (napr. raz za deň/týždeň).

V ponuke od spoločnosti ELCOM sa môžete stretnúť s novými eKasami, ako napríklad: EURO-50i/o Mini, EURO-50i/o Cash alebo EURO-150i/o Flexy – je potrebné nás kontaktovať pre zaslanie verzií programov podporujúcich tieto pokladnice

V prípade otázok nás prosím kontaktujte na linkách HOTLINE:

  • ALFA plus: 041/707 10 51
  • OMEGA: 041/707 10 21
  • ONIX 041/707 10 20

 

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty