Menu

ALFA plus 12.70.00

Top novinky verzie 12.70.00

>

Import faktúr a zálohových faktúr z KROS Fakturácie (od verzie 12.70)

Vystavujete doklady v aplikácii KROS Fakturácia? Do účtovníctva si ich jednoducho stiahnite a nemusíte ich prepisovať ručne. Stiahnuté faktúry, dobropisy a predfaktúry budete mať k dispozícii v evidencii pohľadávok.

>

Import bločkov z KROS Fakturácie (od verzie 12.60)

Bločky do ALFY plus zaúčtujete rýchlo pomocou QR kódu. Údaje z bločkov načítate v aplikácii KROS Fakturácia a do peňažného denníka si ich len jednoducho stiahnete. Zároveň si tak vytvárate vlastný elektronický archív dokladov.

>

One Stop Shop (OSS) nová osobitná úprava pri predaji tovaru na diaľku (od verzie 12.50)

Z dôvodu zavedenia novej osobitnej úpravy dane One Stop Shop (OSS) pri predaji tovaru na diaľku v rámci EÚ, ktorá nahrádza režim Mini One Stop Shop (MOSS), sme vo vo fakturácii nahradili typ dokladu EÚ služba – § 68 novým typom dokladu EÚ OSS – § 68b.

>

Prenájom programu po novom (od verzie 12.40)

Ak máte Alfu plus zakúpenú formou prenájmu, vaša zostava bude upravená a prevedená na novú zostavu podľa nového cenníka platného od 3.5.2021. Prevod zostavy prebehne automaticky po nainštalovaní novej verzie.

Ostatné novinky verzie 12.70.00

  • Vystavujete doklady v aplikácii KROS Fakturácia? Do účtovníctva si ich jednoducho stiahnite a nemusíte ich prepisovať ručne. Stiahnuté faktúry, dobropisy a predfaktúry budete mať k dispozícii v evidencii pohľadávok.
Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty