Menu

3 dôvody, prečo je KROS prvou voľbou slovenských účtovníkov a mzdárov

Ako vybrať vhodný softvér pre vaše účtovníctvo, mzdy či podnikanie? Googlite referencie na webe alebo sa pýtate na názory kolegov z brandže? Naše programy sa medzi účtovníkmi a mzdármi predávajú najmä na základe odporúčaní. Ak však náhodou nemáte vo svojom okolí nikoho, kto s nimi má skúsenosti, nezúfajte. Prezradíme vám, prečo sú naše programy prvou voľbou slovenských účtovníčok a mzdárok.

Automatika, ktorá šetrí sily

Snívame o účtovníctve a mzdách bez papierov. Snívame o účtovníctve a mzdách bez rutinného nahadzovania. Nie je nič demotivujucejšie ako zbytočná práca. Preto rutinné manuálne činnosti nahrádzame automatikou v našich softvéroch. Automatické načítanie pokladničných dokladov cez QR kód, elektronické faktúry, automatické rozúčtovanie dokladov, načítanie výkazov DPH a daňových priznaní, import bankových výpisov, import miezd, automatický výpočet a odosielanie výplatných pások priamo z programu. To je len malá ochutnávka toho, čo naše softvéry dokážu. Naším poslaním je zjednodušovať vám život. Aby ste mali čas venovať sa dôležitým veciam.

Legislatíva, na ktorú sa môžete spoľahnúť

Legislatíva je naša vášeň. A záväzok. A tak k nej pristupujeme. Poctivo. Za legislatívou v KROSE sú hodiny tvrdej práce, študovania paragrafov, školení a komunikácie s Finančnou správou. Aby ste to už vy robiť nemuseli.  Legislatíva v programe je vždy aktuálna a načas. Aby vám žiadna zmena v zákone neušla, dáme vám o nej vedieť infosprávou aj s návodom, ako na to v programe. Nájdete ju priamo na obrazovke programu. Prinášame svetlo do paragrafov – v legislatívnom časopise KROS news nájdete návody, ako si poradiť s legislatívnymi zmenami aj množstvo praktických príkladov z praxe.

    Výnimočná zákaznícka podpora

    Sme tu pre vás. Nie je to reklamný slogan. Je to rozhodnutie. Nájdete nás na telefónoch, školeniach, aj za každým postupom, ktorý vám pošleme. Okrem kvalitného odborného poradenstva u nás nájdete to podstatné – pochopenie a ľudský prístup. Postaráme sa o vás a vysvetlíme všetko rovnako, ako by sme to vysvetľovali rodičom, kamarátom, kolegom. Máme na vás čas. Robíme softvér pre ľudí. A na tej našej strane nájdete tiež ľudí. Ochotných, trpezlivých, možno občas viac ukecaných. Presvedčte sa sami.

      Zdieľať
      Súvisiace témy k článku
      KROS
      O nás
      Blog
      Kontakty