Menu

ALFA plus 8.50.00

Top novinky verzie 8.50.00

>

Sumárny doklad (od verzie 8.50)

Bežné nákupy ako PHL, či kancelárske potreby môžete zlúčiť a na konci mesiaca zaúčtovať do jedného sumárneho dokladu. Ušetríte počet zápisov v peňažnom denníku a zároveň čas pri účtovaní každého bločku o nákupe samostatne.

>

Zvýšenie paušálnych výdavkov (od verzie 8.50)

Od 01.01.2017 je možné uplatniť paušálne výdavky vo výške 60 % z príjmov. Sumu výdavkov a výšku predpokladanej dane zistíte z predbežného výpočtu dane z príjmov alebo z tlačovej zostavy.

Ostatné novinky verzie 8.50.00

  • Od novej verzie môžete výpočet odpisov spustiť priamo z evidencie dlhodobého majetku.
  • Bežné nákupy ako PHL, či kancelárske potreby môžete zlúčiť a na konci mesiaca zaúčtovať do jedného sumárneho dokladu. Ušetríte počet zápisov v peňažnom denníku a zároveň čas pri účtovaní každého bločku o nákupe samostatne.
  • Od 01.01.2017 je možné uplatniť paušálne výdavky vo výške 60 % z príjmov. Sumu výdavkov a výšku predpokladanej dane zistíte z predbežného výpočtu dane z príjmov alebo z tlačovej zostavy.
  • Pri importe faktúr z Omegy program za určitých podmienok nesprávne kontroloval DVDP importovaných dokladov. Uvedenú chybu sme opravili.
  • Opravili sme chybu v tlačovej zostave Prehľady/Pohľadávky a Záväzky, v ktorej program za určitých podmienok nesprávne zobrazoval úhrady dokladov.
Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty