Menu

Dôveruj ale preveruj, alebo ako efektívne na kontrolu výmer

Poznáte ten slastný pocit, keď konečne odovzdáte rozpočet. Všetko pomerané, zapísané, odoslané. Príde ďalší projekt a vaša myseľ je už niekde inde. No o pár týždňov či mesiacov sa ozve investor s otázkou: Odkiaľ si dostal toto číslo? Ako si to vypočítal? Väčšinu rozpočtárov to nepoteší. Ako to mám vedieť? Kto si to má pamätať?

Spätná kontrola na nezaplatenie

Je vám táto situácia povedomá? Vracať sa po dlhom čase k náročným výpočtom nie je jednoduché ani efektívne. Zišlo by sa vám vedieť, odkiaľ máte konkrétne výpočty. Hľadať ich zaberie množstvo času a ten je vzácny. Jednoduchšie by bolo otvoriť si aplikáciu, číslo vyhľadať a na výkrese skontrolovať, z akých rozmerov ste k nemu prišli. Nemožné? Ani nie. V aplikácii KROS Výmery hotová vec. A to je len jeden príklad z mnohých, ktorý vám ušetrí čas.

Pamätáte si, kde ste skončili?

Občas od práce odbehnete a chvíľu trvá, kým prídete na to, kde ste v meraní skončili. Aj toto je v aplikácii jednoduchšie. Každé meranie zostáva na výkrese vykreslené. Len si ho označíte a zostane na výmere zaznačené aj po zatvorení a otvorení aplikácie. Vy tak budete mať čas aj na šálku dobrej kávy. Tá vám bude viac chutiť aj v prípade, že ste urobili nejakú chybu. Jej oprava je totiž hračka. Pri oprave sa každá zmenená hodnota upraví aj vo všetkých výpočtoch, kde bola použitá. Radosť pracovať.

Pozitívne skúsenosti zákazníkov

Nebojte sa vymeniť pravítka a kalkulačky za modernú aplikáciu. Máme to odskúšané. Hovoria o tom aj reakcie našich zákazníkov. Keď KROS Výmery vyskúšali, nešetrili pozitívnymi reakciami najmä na spätnú kontrolu výmer.

„Je vynikajúce, že viem spätne ukázať investorovi, ako som sa k tomu dostal aj o x týždňov a mesiacov.“

„Spätne sa to dá skontrolovať, to sa mi páči. Uchádzač zisťuje o x mesiacov, ako sme dostali túto výmeru a ja mu to viem dať “

Automatické ukladanie meraní

Predstavte si, že len otvoríte prehliadač, načítate výkres v PDF-ku či DWG-čku a jedným klikom odmeriate dĺžku, obsah aj obvod. V aplikácii KROS Výmery si to nemusíte len predstavovať. Navyše, všetky merania automaticky uložíme do tabuľky meraní. Kedykoľvek sa k nim vrátite.  Vidíte, čo už je odmerané, ako ste to pomenovali a čo ešte treba odmerať. Zabudnite na ručné prepisovanie a stratu nameraných hodnôt.

Spoznajte aplikáciu KROS Výmery

Pridajte sa k spokojným používateľom aplikácie KROS Výmery a vyskúšajte si ju na 7 dní zadarmo. Začnite pracovať s výmerami jednoducho a rýchlo. Stačí sa zaregistrovať a otvoriť aplikáciu. Je intuitívna a prehľadná, práca vám tak pôjde od ruky.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty