Menu

Info KROS: Pomoc vždy na dosah

Stáva sa vám, že si neviete rady pri práci a potrebovali by ste pomoc? Prípadne sa chcete dozvedieť niečo viac, čo vás aktuálne zamestnáva? Naším zákazníkom sa snažíme pomáhať pri práci mnohými spôsobmi. Jedným z nich sú aj naše Info KROS.

Pomoc priamo v programe

Že sme v tom s vami, viete už pri spustení programu, kde nájdete hneď na úvodnej obrazovke v rohu pomoc. Keďže vieme, že neustále sledovanie legislatívnych zmien a iných dôležitých informácií môže byť časovo náročné, pripravujeme pre vás Info KROS v podobe infospráv na aktuálne témy ako:

  • legislatívne novinky,
  • upozornenia na dôležité termíny a povinnosti,
  • návody a postupy pre zjednodušenie práce v programe,
  • návody a postupy so spôsobmi zaúčtovania konkrétnych účtovných prípadov,
  • informácie o novinkách, ktoré v programe pripravujeme,
  • tipy a triky pre efektívne používanie nových funkcií,
  • informácie o horúcich zľavách, akciách či zaujímavých školeniach.

Legislatíva vždy po ruke

S vyššími Balíkmi podpory k programom prichádza aj viac bonusových informácií v podobe legislatívnych Info KROS, ktoré pre vás vytvárajú naše šikovné analytičky. Dozviete sa podrobnosti o legislatívnych témach, ktoré majú vplyv na vašu prácu. A vy tak nemusíte potrebné informácie dohľadávať.

Novinky: Videosprávy a archív infospráv

Horúcou novinkou v Balíkoch podpory ŠTANDARD a PRÉMIUM pre rok 2021 sú videosprávy. Priamo vo svojom programe nájdete aktuálne legislatívne novinky či návody na účtovanie v podobe krátkych videí.

Často ste sa nás pýtali, kde a ako si môžete pozrieť infosprávy aj spätne. Aby vám nič dôležité neušlo, v Balíkoch podpory ŠTANDARD a PRÉMIUM vám prinášame novinku vo forme Archívu infospráv. Nájdete ich vo svojom KROS účte. Prečítajte si viac v novom blogu.

 

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty