Menu

Prečo sú pre používateľa programu dôležité aktualizácie?

Kúpili ste si program a premýšľate, či je potrebné ho aktualizovať? Možno si poviete, že to nie je nutné, veď funguje. Áno, program funguje, ale ako všetci vieme, žijeme v rýchlej dobe a čo platilo včera, dnes už nemusí postačovať. Zmenám podliehajú aj účtovné softvéry. Vieme sa im však prispôsobiť pravidelnými aktualizáciami.

Čo všetko nám aktualizácie prinášajú?

  • S aktuálnym programom držíte krok so súčasnými trendmi,
  • pracujete v súlade s platnou legislatívou,
  • prácu vám uľahčujú pokročilé funkcie a
  • k programu získate plnú podporu. 

Vždy aktuálna legislatíva

V oblasti legislatívy sa na nás môžete vždy spoľahnúť. Sledujeme ju, zapracovávame do programu a k vám sa dostane vždy včas v podobe novej verzie. Máte tak istotu, že účtujete vždy podľa platných predpisov.  

Funkcie v programe

Prácu v programe vám uľahčujú mnohé bonusové funkcie, ktoré tiež podliehajú zmenám. Ak používate napríklad daňovú a odvodovú kalkulačku, určite viete, že údaje, s ktorými formulár pracuje, sa pravidelne menia. Aj toto je jeden z dôvodov, prečo je dobré program aktualizovať. Nie je to však len legislatíva. Aj inovácie v oblasti softvérového a hardvérového vybavenia dnešných počítačov sú dôvodom zmien v programe. Naviazanosť softvérov na neustále sa vyvíjajúce operačné systémy si vyžaduje, aby sme reflektovali aj na tieto zmeny.

Podpora k programu

Pravidelná aktualizácia predstavuje pre používateľa programu veľký prínos. Jej súčasťou je aj zákaznícka podpora.

V rámci podpory môžete využívať osobnú, telefonickú alebo písomnú komunikáciu. Tím skúsených konzultantov je pripravený riešiť vaše požiadavky od účtovných až po tie technické. Ďalej pre vás pripravujeme praktické návody pre prácu v programe, píšeme publikácie k najžiadanejším témam, pripravujeme videoškolenia s praktickými radami a radi vás uvítame aj na našich webinároch. 

Vždy aktuálnu verziu programu ALFA plus, OLYMP aj OMEGA máte k dispozícii s platným Balíkom podpory.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty