Menu

Kredit na vzdelávacie aktivity: Obľúbená výhoda z Balíkov služieb

Vedeli ste o tom, že v rámci Balíkov služieb ŠTANDARD a PRÉMIUM sme pre vás pripravili okrem rôznych bonusových služieb aj kredit na TOP vzdelávacie aktivity? Ak máte niektorý z vyšších Balíkov služieb je načase objaviť výhody, ktoré vám prinášame aj v podobe kreditu určeného na vzdelávacie aktivity.

TOP vzdelávacie aktivity

Samotné vzdelávanie je pre prácu účtovníka a mzdára dôležité a nevyhnuté, a to najmä kvôli častým legislatívnym zmenám. Počuli ste, že sa niečo zmenilo, no na internete je obrovské množstvo (niekedy aj mylných) informácií, z ktorých sa dá len ťažko vyčítať podstata zákonnej zmeny a jej dopad na prácu v programe. Práve v takejto situácii sú pre vás informácie cennejšie ako čokoľvek.

Vieme, že hľadanie takýchto zmien zaberá veľa z vášho drahocenného času, preto vám dávame možnosť osvojiť si legislatívne zmeny a zapracovanie postupov do jednotlivých programov kedykoľvek, kdekoľvek a úplne zadarmo.

Stačí si len vybrať

TOP vzdelávacie aktivity, ktoré máte k dispozícií v rámci čerpania kreditu pri vyšších Balíkoch služieb, tvoria najmä publikácie, či už v elektronickej, alebo tlačovej podobe a taktiež videoškolenia a školenia. Pre programy OLYMP, OMEGA a ALFA plus si môžete zvoliť vzdelávacie aktivity, ktoré vás prevedú aktuálnymi legislatívnymi zmenami alebo situáciou v programe, ktorú potrebujete vyriešiť.

Pre program ALFA plus si môžete zvoliť napríklad publikácie, videoškolenia a webináre ako:

  • Uzávierka roka a daňové priznanie 2020
  • Majetok v jednoduchom účtovníctve
  • Zoznámte sa online s programom ALFA plus

Pre OLYMP:

  • Mzdy v čase pandémie COVID-19
  • Najčastejšie otázky z HOTLINE
  • Zoznámte sa online s programom OLYMP

Pre OMEGU:

  • Zoznámte sa online s programom OMEGA
  • Majetok v OMEGE
  • Lex korona – opatrenia v oblasti dane z príjmov

Neprehliadnite tiež našu Legislatívnu TOUR 2020/2021, v rámci ktorej nás čakajú ešte 2 online konferencie. V januári Legislatívne zmeny v mzdách a ročné zúčtovanie, vo februári Daňové priznanie PO aj s daňovou poradkyňou. S Balíkom podpory ŠTANDARD získate konferencie so zľavou 20 %, s balíkom PRÉMIUM ich máte za polovicu.

Kredit na vzdelávacie aktivity

Bonusovú službu určenú pre vyššie Balíky služieb vo forme kreditu na vzdelávacie aktivity máte k dispozícii počas celého obdobia platnosti Balíka podpory až do úplného vyčerpania kreditu. Výšku kreditu dostupného pre váš Balík podpory nájdete priamo vo svojom KROS účte, kde si viete jednotlivé vzdelávacie aktivity aj čerpať.

Pre OLYMP a OMEGU máte k dispozícii v rámci Balíka podpory ŠTANDARD kredit vo výške 100 € bez DPH. Pre program ALFA plus je to 50 € bez DPH.

V prípade, že ste si zakúpili Balík podpory PRÉMIUM, s programami OLYMP a OMEGA sa nemusíte v rámci vzdelávacích aktivít obmedzovať, pretože kredit, ktorý vám poskytneme, je bez obmedzení. Pre program ALFA plus získate kredit vo výške 100 € bez DPH.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty