Menu

KROS plní účtovnícke a mzdárske sny

Predstavte si vašu vysnívanú vianočnú pohodu. Darčeky zabalené, koláče napečené, okná umyté, stromček ozdobený, v pozadí spieva božský Kája soundtrack z Popolušky, či malý Kevin demoluje rodinné sídlo. Vy máte vyložené nohy v pohodlných účtovníckych ponožkách od KROSU a degustujete vlastnoručne namiešaný vaječný koňak.

Zrazu niť predstáv preruší zvonenie telefónu a vy v ľaku zhodíte hŕbu papierov, ktorá sa vám nakopila na homeofficovom stole. Z druhej izby začujete rev ratolestí bojujúcich o obľúbenú hračku, hromženie manžela, ktorý sa ho snaží prekričať v prebiehajúcom konferenčnom hovore, lebo však tiež homeoffice. Z rohu na vás pozerá kopa opranej bielizne, ktorú ste zabudli zavesiť. Spomeniete si, že ste večer z mraziaka nevybrali to kura, čo malo byť na obed a tak rýchlo rozmýšľate, čím zasýtite hladné krky. To už ale držíte v ruke mobil a zapisujete si k už teraz nekonečnému zoznamu povinností ďalšie úlohy, ktoré sú samozrejme ASAP. Povzdychnete si a chcete sa upokojiť pekným výhľadom na zasneženú krajinu, ale zistíte, že cez zababrané okná ani nie je vidieť. A zabudli ste kúpiť maslo a vajíčka do koláčov. A vlastne ani darčeky ešte nemáte…

Plníme sny účtovníkom a mzdárom

Okná za vás síce neumyjeme, ani linecké nenapečieme, vieme vám však splniť sen o jednoduchšom účtovaní, bezchybných mzdách a dodržaných termínoch. Aby vám ostalo viac času pre tých, ktorých máte najradšej. Stačí si vybrať zo softvérov ALFA plus, OLYMP či OMEGA, vďaka ktorým bude pracovný život oveľa jednoduchší. Teraz s vianočnou zľavou 33 %.

Nielen na Vianoce. Každý deň

Krosácke softvéry sú preslávené tým, že sa na ne môžete vždy spoľahnúť. Postrážia za vás legislatívu, podržia v čase uzávierok a ročného zúčtovania, zautomatizujú, čo sa dá. V ALFE plus pre vedenie jednoduchého účtovníctva ľahko zaúčtujete príjmy a výdavky, vystavíte faktúry, objednávky aj daňové priznania. S OMEGOU hravo spracujete podvojné účtovníctvo, DPH-čku, faktúry i skladové hospodárstvo. V oboch na vás navyše čaká nová aplikácia eBločky, s ktorou ušetríte stovky hodín práce. Mzdy, personalistiku, výkazy a exporty do inštitúcií bez chýb a načas vyriešite s OLYMPOM.

Nezabúdame ani na našich verných

Čo by sme to boli za partnera, keby sme opomenuli tých, ktorí už softvér od KROSU používajú? Mnohí to s nami ťaháte už od začiatku, neuveriteľných 26 rokov. Vianočnú zľavu 33 % dáme preto aj vám. Dokúpte si vyšší počet zamestnancov alebo si rozšírte programy o ďalšie funkcie až o tretinu lacnejšie.

Špeciálna ponuka aj pre účtovné firmy

Jednoduché, podvojné i mzdové. So softvérom od KROSU bude každé účtovníctvo dokonalé. Ak robíte účtovníctvo externe, zbystrite pozornosť. Aj pre vás platí vianočná zľava 33 % na naše vlajkové lode ALFA plus, OMEGA a OLYMP, s ktorými pohodlne spracujete viacero firiem. Viesť skladové hospodárstvo, účtovať aj fakturovať môžete samozrejme viacerí súčasne.

Vianoce so zľavou 33 % až do januára

Nebudeme predsa trocháriť iba pred Vianocami. Účtovnícke a mzdárske sny so zľavou vám splníme až do 14. 1. 2022. Tak neváhajte a pridajte sa k nám. Užite si ušetrený čas v kruhu najbližších a vychutnávajte vôňu ihličia, medovníkov, punču a vianočnej kapustnice. Prajeme vám krásne sviatky!

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty